2777
2789

فکر میکردم چندسال بعد ازدواج میکنم اونم با اون مردخاصی که تو تصوراتم از یه مرد ایده ال بود اون موقعها اگه میدونستم آینده ام اینه واقعا عینه یه کابوس دق میکردم هییییی چی فکر میکردم چی شد😔😔😔بی عروسی وجشن اومدم سر زندگیم دیرم ازدواج کردم تو سی و دو سالگی...چندین بار ضربه و شکست عشقی تا قبل از ازدواج نابودم کرد اونم از سمت کسایی که میگفتن عاشقمن و مثلاخواستگارمن... الانم که از شوهر خائنم ‌‌فقط چون جایی ندارم برم و خیلی مهربونو اخلاقش خوبه موندم و دارم ادامه میدم..

به عنوان یه زن سی وپنج ساله و باتجربه به آبجیای کم سن وسالم توصیه میکنم اصلافریب حرفای پسرارونخورین این موجودات خیلی عجیب غریبن اکثرشون ذات خرابی دارن توروخدا خیلی مراقب خودتون باشین..به بهانه دوستی ازتون سواستفاده میکنن وقتیم یکی باب میلشون پیدا کردن شمارو با یه دنیا دردورنج و دل داغون تنها میزارن‌‌‌ ومیرن جوری که اصلا باورتون نشه این همون آدمه بوده..البته من خودم اهل دوستی با پسر نبودم اما تو مدت آشنایی با خواستگارام خیلی ضربه میخوردم ..

منم😞

تصورات لعنتی من فول اچ دی بود با شخص مورد نظرم زندگی کردم قشنگ🥲🥲🥲

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم😕

ممنون که تجربیات رو به اشتراک گذاشتی

ما دخترا احساساتی هستیم 

الانم که میدونم خیلیامون میدونیم نباید دل داد بازم حرف پسرا رو باور میکنیم

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤
روابط پیش از ازدواج صددرصد به ضرر خانم هاست اما متاسفانه شوق زیادی دارن برای قربانی شدن

دقیقا 👏

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤
منم😞 تصورات لعنتی من فول اچ دی بود با شخص مورد نظرم زندگی کردم قشنگ🥲🥲🥲

اصلا من مرد ایده الم زمین تا آسمون با شوهرم فرق داشت ولی زندگی چه کارا که با آدم میکنه به کمترین قانع میشی...البته من عاشق شوهرم شدم ازدواج کردم تو زندگی تازه شناختمش و ایراداشو فهمیدم ازهمه بدتر خیانتش ... 

من شوهرم بد نبست ولی از ته وجودم عاشق نیستم.عاشق هیچ کس نیستم و۳۳سالمه بچه هم نخواستیم یعنی اصلا حور نیومده برامون که بخوایم اقدام کنیم همه عامیل بچه دار شدن بعضیا سومی اوردن درصورتی کهد۲۰سالشه طرف ولی من😭😭😭انقدرم مریضی انداختم به جونم که باید اول اونارو درست کنم

من شوهرم بد نبست ولی از ته وجودم عاشق نیستم.عاشق هیچ کس نیستم و۳۳سالمه بچه هم نخواستیم یعنی اصلا حور ...

انشاالله که بچه دار میشی عزیزم غصه نخور 

دعا کن

متاسفم😕 ممنون که تجربیات رو به اشتراک گذاشتی ما دخترا احساساتی هستیم  الانم که میدونم خیلیا ...

خواهش میکنم گلم اما کاش بچه ها گوش میکردن و ازاین تجربه ها درس میگرفتن ..منکه کسی نبود بهم بگه ولی وقتی فهمیدم نباید به این مردا اعتماد کرد که عمرم به فنا رفته بودو دلم هزار تیکه شده بود

حالا من یه دختر ۲۵ ساله هستم که کلا تا الان با هیچ پسری دوست نبودم 

ضربه عشقی هم نخوردم 

اما از دوران دبیرستان رویای داشتن یه مرد سلطه گر و باابهت و که قدرت کاریز ماتیک و شم مدیریتی بالا داره  از این مردهایی که قدرت طلب و سلطه طلب هست 

از اینایی که همه ازشکن حساب میبرن 

همیشه از خدا خواستم اگه خواستی مردی رو نصیبم کنی 

همچین مردی رو نصیبم کن 

نمیدونم والله

دعا کردن و از خدا خواستن تو ازدواج چه قدر تاثیرداره

من شوهرم بد نبست ولی از ته وجودم عاشق نیستم.عاشق هیچ کس نیستم و۳۳سالمه بچه هم نخواستیم یعنی اصلا حور ...

منم تصمیم گرفتم بچه دار نشم چون دیگه با سی وپنج سال سن و این شوهر برام ریسکه ..بیخیالش شدم

اصلا من مرد ایده الم زمین تا آسمون با شوهرم فرق داشت ولی زندگی چه کارا که با آدم میکنه به کمترین قان ...

دقیقا منم درسته شناختمون سنتی بود اما دو هفته ای که باهاش صحبت میکردم حس خیلی خوبی بهش داشتم مشکلشو اصلا نمیدیدم بعدا فهمیدم چه کلاه گشادی سر خودم گذاشتم

میدونی چیزی نبود پنهون کنه اون گفت من حماقت کردم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خواهش میکنم گلم اما کاش بچه ها گوش میکردن و ازاین تجربه ها درس میگرفتن ..منکه کسی نبود بهم بگه ولی و ...

دقیقا

حالا من یه دختر ۲۵ ساله هستم که کلا تا الان با هیچ پسری دوست نبودم  ضربه عشقی هم نخوردم  ...

مطمئنی همچین مردی میخوای؟این مردا خیلی زورگو هستن فکر میکنن زن برده اشونه.با اینجور مردا خوشبخت نمیشی پدرمن تقریبا ااینجوری بود اصلا کسی نمیتونست روحرفش حرف بزنه خونمون مردسالاری بود خیلی سختگیر بود واقعا اصلا مردا وگزینه خوبی برای ازدواج نیستن این تیپ شخصیتا