2777
2789
عنوان

تا الان تو اینستا آنلاین بود

404 بازدید | 32 پست

سلام دوستان

من رلم از سر شب منتظرم چیز بگه ولی دریغ از یک حرف تا همین الآنم آنلاین بود دلم خیلییی گرفته که چرا به همچین آدمایی اعتماد میکنم واقعاً چرا شانسم اینطوریه و. چهارشنبه قرار تو مطبش همو ببینیم نمیدونم فردا ی چیز بگم تموم کنیم یا ن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کجا آشنا شدین؟ دعواتون شده که جواب نمیده؟

من رفتم بینیمو عمل کردم و عاشقش شدم و بهش گفتم و حس اون هم همین بود کلان ۱ ماه میگذره از عملم ولی همه چی زود پیش رفت 

یعنی اون همه تایم توی اینستا می‌چرخه اما به شما یه پیام هم نمی‌ده ؟ مطمئن هستی میخواد باهات ادامه بد ...

همون دعوامون شد پریشب سر اینکه داشت راجب رابطه جنسی حرف میزد و گفتم ادامه نده ناراحت شد

همون دعوامون شد پریشب سر اینکه داشت راجب رابطه جنسی حرف میزد و گفتم ادامه نده ناراحت شد

خب چرا گفتی ادامه نده 

مگه یکی از اهداف   رل زدن همین نیست ؟

ایشون باید آدم جا افتاده ای باشه از لحاظ سنی 

خب چرا گفتی ادامه نده  مگه یکی از اهداف   رل زدن همین نیست ؟ ایشون باید آدم جا افتاده ای ...

بله چون من خوشم نمیاد اول رابطه شروع کنیم اینچیزارو 

بعدشم کلی معذرت خواست ولی بازم ناراحته خودش می‌دونم 

من از ازدواج خوشم نمیاد ولی اینجور رابطه رو اوکیم چون خودم رو آماده ازدواج نمیبینم

چند سالته؟

البته هم زیاد ربطی ب سن نداره ول خب برام سوال شد

خب آخر این رل زدن چ هست؟ ینی این عشق نباید تهش وصال باشه؟

بعد این جراح ... مطمئنی ازدواج نکرده تا الان؟

[QUOTE=333980190]چند سالته؟ البته هم زیاد ربطی ب سن نداره ول خب برام سوال شد خب آخر این رل زدن چ هست؟ ینی این عشق ن ...[/QUOTE چند ماه دیگه ۱۸ میشم و می‌دونم کوچیکم نیاز نیست ناراحتم کنید البته ببخشید ااا😅😅واسشون از اونجا که گفتن خودشون 28 ن ازدواج نکرده