2777
2789
عنوان

از آیفون تصویری میبنم نامزدم....

371 بازدید | 12 پست

وقتی میاد در خونمون تا وقتی که در باز از کنم گوشیش دستش هست 

نمی‌دونم اتفاقیه یا داره یه چیزایی پاک می‌کنه من نبینم 

تاحالا هیچی ازش ندیدم

ولی چندباره که همچین اتفاقی میفته 

از پشت آیفون هم دیده نمیشه ببینم چیکار می‌کنه تو گوشیش سیاه سفیده 

بنظرتون چطوری بفهمم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همیشه الکی برای سرگزمی تو کوچه خیایون گوشی دستمه ک مثلااا مثلا بگم مشغول کاری ام

وا :/ 

یعنی وقتی می‌رید در بزنید وارد خونه کسی بشید پشت در گوشی دست میگیرید ؟

سلام. بنظر من فقط باهاش صمیمی و رفیق باش. ونسبت به ایشون شکاک نباش. مطمئن باش اگر هم چیزی باشه تجسس شما اونو بدتر میکنه. من خودم دوران نامزدی خیلی حرکات از شوهرم میدیدم ولی صبر و گذشت و رفاقت  باعث شد. که حتی چیزهایی روکه  نباید  ،  برام تعریف کنه. والان خوشبختانه بعد از هفده سال زندگی مشترک ما هیچ مشکلی با هم نداریم

سلام. بنظر من فقط باهاش صمیمی و رفیق باش. ونسبت به ایشون شکاک نباش. مطمئن باش اگر هم چیزی باشه تجسس ...

میشه بیشتر برام حرف بزنید ؟ 

امشب داشتم وسوسه میشدم بهش بگم هی جلوی خودم می‌گرفتم میگفتم نگو حرمت های بینتون از بین می‌ره 

خداروشکر تحمل کردم نگفتم ولی میترسم یهو بگم بهش 

برام حرف بزن آروم بشم لطفا 

عزیزم اوایل زندگی مشترک، مخصوصا دوران نامزدی اکثر خانم ها در اثر دوست داشتن زیاد، نسبت به همسرشون حساس هستن و تمام حرکات همسر رو زیر نظر دارن. و دوست دارن همه چیزو درباره همسرشون بدونن. این مساله ای که  ذهن شمارو درگیر کرده اصلا چیز مهمی نیس که شما بخواین راجع بهش بدونین. چون هر مردی باید حریم شخصیش حفظ بشه وگرنه در غیر اینصورت در کنار شما احساس آرامش نداره. شما تا میتونین علاوه بر نقش یک همسر خوب و دلسوز  ،  نقش یک رفیق خوب رو هم داشته باشین. و همیشه پشتیبان همسرتون باشید. من به شما قول میدم حتی اگه خلافی انجام بده براتون تعریف میکنه. و بد از مدتی که از زندگی مشترکتون بگذره. به قول معروف بدون مشورت شما، آب هم نمیخوره. 

عزیزم اوایل زندگی مشترک، مخصوصا دوران نامزدی اکثر خانم ها در اثر دوست داشتن زیاد، نسبت به همسرشون حس ...

خب این رفیق بودنی که شما میگید یعنی چی 

چطوری باید باشم 

مثال میزنید لطفا