2777
2789
عنوان

واااای چقدر اینا زیاد شدن..😲

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی همزمان هندزفری تو گوشته و پست میذاری: 😂🦦

🤣🤣🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

قبلنا با هویت زن میومدن الان دیگه راحتن میان قشنگ نظر میدن تو همه چیزم سررشته دارن از دعوای جاری بگی ...

واااای ارهههه🤣🤣🤣🤣🤣 چه لذتی داره هاااا 

فکن وارد یه جا بشی پر از خانووووم که دارن حرفای دخترونه میزنن

قبلنا با هویت زن میومدن الان دیگه راحتن میان قشنگ نظر میدن تو همه چیزم سررشته دارن از دعوای جاری بگی ...

بعد ی تاپیکی میزنی سوال داری ازشون غیب میشن ی بار راجب ماشین اصلاح سوال داشتم هیچ‌کدوم نیومدن 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

تو ددی سایتم ماشالا پسر پیدا نمیشه همه دخترن،پیشنهادم اینه به اونجا نقل مکان کنید

فیلترش کردن🚶‍♀️

نهههههههههه اینجارو ترک نکنیییم 

سایتمونو خراب میکنن ، سایت ماله ماست😏🙄😂

فیلترش کردن🚶‍♀️ نهههههههههه اینجارو ترک نکنیییم  سایتمونو خراب میکنن ، سایت ماله ماست😏🙄😂

ما که آزارمون به مورچه نمیرسه به این مهربونی😂مارو دور نندازید ما اینقدر هم بدرد بخور نیستیم 

ما که آزارمون به مورچه نمیرسه به این مهربونی😂مارو دور نندازید ما اینقدر هم بدرد بخور نیستیم 

ما اینقدراهم بدرد بخور نیستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واااااای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مرسی که موجبات خندمو اینوقت شب فراهم میکنی🤣

ممنون ، تشکر.