2777
2789
عنوان

میدونی چیه نی نی سایتیا رو مخمه؟🤦🏻‍♀️🌚

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 69 پست
منم خیلی ناراحت میشم وقتی میبینم خیلی دخترهای با کمالات به سن بالا میرسن و موقعیت ازدواج براشون پیش ...

آره واقعا

الان خانم حدودا ۴۰ ساله میشناسم معاون دانشگاه چندین مقاله داره خارج از ایران مدتی درس خونده بسیار محترم و فرهیخته هس

حالا اگ همون خانم همینجا تاپیک بزنه که دلم از مجردی گرفته

یه عده بهش میگن به پیشرفت شخصی ت برس همه میان سمتت تو اعتماد به نفس نداری که پسرا عاشقت نشدن

باید بپذیریم موقعیتش پیش نیومده شاید برا طرف و این عیب شخص در جهات دیگه نیس!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان شوهر کردنت شد تفریح؟ چه تفریح باحالی داری خدایی از محدودیت فرار کن تا ببینی چیزای بهترم از شوه ...

برا بعضیا هدفه 

برا بعضیا تفریح برا بعضیا ی بخشی از زندگیه انگار بخوان نخوان باید انجامش بدن مث اینکه نمیشه از ۱۸ سالگی پرید رو ۲۰ سالگی مجبورن ۱۹ سالگی پشت سر بزارن 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

برا بعضیا هدفه  برا بعضیا تفریح برا بعضیا ی بخشی از زندگیه انگار بخوان نخوان باید انجامش بدن م ...

من متنفرم از شوهر ینی ی راست گور خودتو کندی اونم تو این کشور ک باید ازش فرار کرد بمونم و شوهر کنم حالا😂

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

آره واقعا الان خانم حدودا ۴۰ ساله میشناسم معاون دانشگاه چندین مقاله داره خارج از ایران مدتی درس خ ...

جدا همه حرفات اعتماد ب نفس بی تاثیر نیستا همین نی نی سایت ی دختره رو میشناسم قد بلند مهندس ولی اعتماد ب نفس ی دیپلمه رو هم نداره و اینو راحت میشه از تاپیکاش فهمید چون تاپیکاش و خوندم 

من قد اونو داشتم نمیشد جمم کرد از اعتماد ب نفس🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

من متنفرم از شوهر ینی ی راست گور خودتو کندی اونم تو این کشور ک باید ازش فرار کرد بمونم و شوهر کنم حا ...

من خودم بدم میاد مجردم و دارم ب مهاجرت فک میکنم ول خب یکی میخواد ب من چ 

مخالفم با ازدواج اتفاقا اگ دختر زرنگ و مستقل باشه بیشتر مخالفم تا ی ادم بی دست و پا چون محدود میشه 

من خودم بدم میاد مجردم و دارم ب مهاجرت فک میکنم ول خب یکی میخواد ب من چ  مخالفم با ازدواج اتفا ...

تو یک نمونه دختر بارزی

من میخام بدونن عواقب شوهر خوب نیس هنوز کلشون داغه کی از متاهلی راضیه واقعا

♡내가 한 가지아쉬운 점은 코코아 우유가 떨어졌다는것 

تو یک نمونه دختر بارزی من میخام بدونن عواقب شوهر خوب نیس هنوز کلشون داغه کی از متاهلی راضیه واقعا

منم تو همه تاپیکا میگم شوهر بده ول بحثم اینجا با اسی اینه ک چرا باید آنقدر رو ادمای مجازی واکنش داشته باشه  بهشون اجازه بده حالش و بد کنن 

طرف ب هر دلیلی ی چ گفته ک ب مزاج ما خوش نی درک 

😂😂کار درست تو میکنی

باورت میشه بگم ی سال تمرین کردم