2777
2789
عنوان

میدونی چیه نی نی سایتیا رو مخمه؟🤦🏻‍♀️🌚

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون اونا انتخابشون اشتباه بوده نباید بقیه رو دلسرد کنن.خیلیاشون از زندگیشون راضین ولی به بقیه طعنه م ...

کسایی که راضی هستند خیلی خیلی کمه شاید یک از صد 

حتی کسایی که راضی هستند هم باز به خاطر سختی ای که هست یا دلایل دیگه خانه ی پدری و خانوادشون و زندگی مجردی رو ترجیح میدن

من دفاع نمیکنم که بگم کار درستی میکنن و باید دخترای مجرد رو دلسرد کنن منظورم این هست که از بدجنسی نیست 

به خطا. اینکه خودشون هم دوست داشتند ازدواج رو ولی بعدش دیدند اون که فکر میکردمد نیست بیشتر قصدشون توضیح حس و‌حال متاهلی هست 

ببین من میگم شاید یه نفر واقعا از نظر اجتماعی آدم موفقی هست من که الان شما رو نمیشناسم فرضااااا شای ...

اينجور مواقع بهترهست از خودت ي مختصر بگي

من ك اينجا هيچوقت ب جواب سوالي برا خودم نرسيدم چون اغلب سن و سال و تحربه ها از من كمتره

هميشه در حال همفكري ب بقيه هستم يا نهايت يكي حرف منو بد فهميده يا خودش دعوايي هست و نظراتم شده منشاأ ي بحث 

و همش اعصاب خرديه 

ولي ديگه بخاطر ايتكه فكرم ب چيزي مشغول نشه ميام اينجا

نه من نگفتم امیدواری نمیخوام اتفاقا گفتم بیاید باهم همدلی کنیم  جای اینکه ایده های مسخره بهم ...

چی بگم والا 

انشالله ازدواج و بخت خوب نصیب همه بشه

کی بدش میاد؟

برای یسریا زودتره یسریا دیر تر نمیشه کاری کرد

🤣🤣🤣🤣🤣طرف میگه تو خونه اذیتم میگن درس بخون مستقل شو خب داداش خود این کار ده سال زمان می‌بره 😂بع ...

دقیقاااااااااا

حتی نمیان اول به طرف بگن اوکی شرایط سخته درکت میکنیم 

میپرن بهش که تقصیر خودته که قوی نیستی درس بخونی خودتو نجات بدی

یعنی واقعا خوشحالشون که مغزشون تعریفی از موقعیت سخت و فشار روانی خانواده نداره

الان شوهر کردنت شد تفریح؟ چه تفریح باحالی داری خدایی از محدودیت فرار کن تا ببینی چیزای بهترم از شوه ...

الان نظر شما نمونه همون نظرایی هست که توی تاپیک ازشون گلایه کردم

دوستانی که دارید میخونید بفرمایید نمونه!!!!!

کسایی که راضی هستند خیلی خیلی کمه شاید یک از صد  حتی کسایی که راضی هستند هم باز به خاطر سختی ا ...

یک از صد از زندگی متاهلیشون راضین؟!! اگه اینجوری باشه که نصف مردم باید جدا شن.

نه عزیزم اینجوری نیست.درسته یه عده شون ناراضین واقعا مشکلات دارن ولی اکثرشون عادت کردن به طعنه زدن و دلسرد کردن دخترای مجرد.

اینجا دختر مجرد تاپیک میزنه از نیاز جن.سیش میگه بهش میگن برو سرکار درس بخون!!!چه ربطی داره!سیر از گرسنه خبر نداره نمی فهمن این دختر اگه ازدواج نکنه به گناه میفته خدای نکرده

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
انظارت و بیار پایین مجازی همینه  طرف پشت اون اکانت ن معلومه کیه چ کارس چ هنری داره ت زندگیش حت ...

واقعا درست میگی ولی همه ممکنه آدمای بالغ و قوی نباشن

نظرات روشون تاثیر میذاره

حتی ممکنه آدم بخاطر حال روحی نامناسب بیاد اینجا حرف بزنه سبک شه  و آدمِ ناراحت خیلی زود حرف دیگران روش اثر می‌ذاره

شاید بهتره آدما یادبگیرن درست تر نظر بدن

یک از صد از زندگی متاهلیشون راضین؟!! اگه اینجوری باشه که نصف مردم باید جدا شن. نه عزیزم اینجوری نیس ...

باور کن اون متاهلی که اونو میگه چون خودش دلش میخواد مستقل باشه و کار داشته باشه و‌پیشرفت کنه اما نشده میگه 

اسیر زندگی و بچه شده 

بعد بری تو زندگیش میبینی سه ماه یه بارم رابطه جنسی نداره 

(شاید کسی هم باشه که به اون دلیلی بگه ولی قسم‌میخورم خیلیا به این دلایل میگن)

خوب کاربر ها که نمیتونن کاری کنن پس راهکار میدن تا اون شخص فکرش منحرف شه  به نظرم اون دختر بای ...

منحرف میشه؟

بدتر میشه

اگر تا قبلش فکر میکرده شرایط ازدواج نداشته

بعدش فکر میکنه آدم کافی ای نیست و همه سختی ها و تلاش های زندگیش بی ارزش بوده!

اینجا در هر زمینه ای کاربرا نهایت بتونن دعا کنن برا هم 

ولی بحثم اینه ک همدلی کنیم نه تخریب 

واقعا درست میگی ولی همه ممکنه آدمای بالغ و قوی نباشن نظرات روشون تاثیر میذاره حتی ممکنه آدم بخاطر ...

اون ک صد البته ول هر کاری کنی ی ادم این مدلی پیدا میشه 

میشه کل ادمارو تغییر داد ؟ ن پ خودمون و قوی کنیم منم اول اینجوری نبودم یاد گرفتم 

خود من ممکنه کامنت بزارم ب مزاج طرف خوش نیاد 

ب هر دلیلی 

مهم نی اصن 

اصلا مجازی روت اثر نزاره من قبلا چ اینجا چ ایستا موقع دعوا و چت دستام میلرزید برا کامنت یکی تو همین نی نی سایت با ی کاربری دیگ سه روز ناراحت شدم گریه کردم🤣🤣🤣 الان انقدر عادیم و راحت تایپ میکنم 

حالا طرف میبینی فوشم میده ها ول ب هیچجامه چارتا لیچار متقابلا براش تایپ میکنم و تمام تو سایتم برا اینکه تعلیق نشم کامنتشو بی جواب میزارم خودش و جرم بده باس بمونه ت خماری🤣🤣🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.