2777
2789
عنوان

میدونی چیه نی نی سایتیا رو مخمه؟🤦🏻‍♀️🌚

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 69 پست
بخدا تا دهن باز میکنی یه عده یطوری باهات برخورد میکنن انگار یه انگل جامعه ای که هیچکاری نداری جز این ...

انظارت و بیار پایین مجازی همینه 

طرف پشت اون اکانت ن معلومه کیه چ کارس چ هنری داره ت زندگیش حتی نمیدونه کنکور چیه بعد مثلا ی کنکوری میگ ب نظرتون قبول میشم میگه

حالا قبول شو 

خیلی سخته 

بعیده از پسش بر بیای و... 

اینا رو هم ک راجب ازدواج میگن من خ وقته تاپیکایی میزنم ک جای بحث نداره سریع قفلش میکنم چون جز تخریب و چرت و پرت گویی چیزی ندارن بگن 

ب قول شما خودشون همون ادمای محدودی هستن ک فقط عقدشون و خالی میکنن 

چرا باید برا ی لحظه هم ک شده ب چنین آدمایی ک حداقل برا ما وجود خارجی ندارن وفقط ازشون ی اکانت میبینیم اجازه بدیم رو اعصابمون پیاده روی کنن؟  تاپیک میزنی نظر اونی ک مث آدم جواب داده بخون نظر بقیه رو حتی ریپلای هم نکن انگار ندیدی 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

عزیزم لحنتون‌ بد بود  حداقل من اینطور برداشت کردم یه تجدید نظری داشته باشید لطفا جانم واقعا ...

میبینی ؟ دقیقا با همین لحن نظر میدن اعتراض هم کنی با لحن بدتر میگن میخوای برات شوهر پیدا کنم!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه بهت بگن اعتماد به نفس نداری خودتو دوست نداری آدم مفیدی نیست پیشرفتی نکردی وگرنه ازدواج میکرد ...

نه اونا که نه 😂 من همونایی که خودت گفتی اولو فکرکردم گفتن بهت وگرنه اینا خوب هضمش سخته واسه ادم که اینارو بگن 

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

کاملا موافقم. مجردا رو درک نمیکنن امروز سبزه گره زدم شوهر کنم😁

ان شا الله بعد عید فطر فقط خواستگار هست ک سرازیر خونه تون بشه😁

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خوب کاربر ها که نمیتونن کاری کنن پس راهکار میدن تا اون شخص فکرش منحرف شه 

به نظرم اون دختر باید به مادرش بگه که میخواد ازدواج کنه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
خودشون دو دستی به شوهراشون چسبیدن بعد اینجا میگن نه مجردی بهتره کاش ازدواج نمیکردیم.انگار به زور شوه ...

مساله اینه که خودشون حس میکنن افتادن تو دام 

اونجوری که فکر میکردن نبوده نمیخوان بقیه هم بیفتن 

شاید خوبی های هم داشته باشه واقعا

ولی اونطور که ما دختر ها دوست داشتیم و‌داریم هم اش دهنسوزی نیست 

ان شا الله بعد عید فطر فقط خواستگار هست ک سرازیر خونه تون بشه😁

ایشالله. کاش اینطوری باشه😁

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
خب انتظارت چيه ك چي بگن؟

ببین من میگم شاید یه نفر واقعا از نظر اجتماعی آدم موفقی هست

من که الان شما رو نمیشناسم فرضااااا شاید واقعا موفقی پیشرفتای شخصی خوبی در زندگیت داشتی ولی موقعیت ازدواج برات فراهم نشده به هرحال

اگر میای یه کلمه میگی از مجرد بودن خسته م

نباید بهت بگن پیشرفت کن تو اعتماد به نفس نداری تو فلانی که ازدواج نکردی

یا بگن برو خوش باش ازدواج برا چی

مشکلات همدیگه رو باید درک کنیم و کوچیک نشماریم

و یطور حرف نزنیم طرف شک کنه ک لابد من عیبی دارم که ازدواج نکردم

قرار نیست کسی برا کسی اینجا کاری کنه مگه کسی از دعواش با شوهرش میگه میری آشتیشون میدی ؟ میتونید هم ...

منم خیلی ناراحت میشم وقتی میبینم خیلی دخترهای با کمالات به سن بالا میرسن و موقعیت ازدواج براشون پیش نمیاد 

مساله اینه که خودشون حس میکنن افتادن تو دام  اونجوری که فکر میکردن نبوده نمیخوان بقیه هم بیفتن ...

چون اونا انتخابشون اشتباه بوده نباید بقیه رو دلسرد کنن.خیلیاشون از زندگیشون راضین ولی به بقیه طعنه میزنن عادتشونه

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
میبینی ؟ دقیقا با همین لحن نظر میدن اعتراض هم کنی با لحن بدتر میگن میخوای برات شوهر پیدا کنم!!!

ناراحت نشو قشنگم

بگذر 

واقعا توی پیام لحن مشخص نمیشه

می‌گم دیگه شاید ما اون لحظه این برداشت رو می‌کنیم ولی طرف مقابل منظورش اونقدرام بد نیست

حق

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

اخه عزیزه من میگی امیدواری نمیخوام عشق و حالم نمیتونم بکنم چی بگیم دیگه انشالله به زودی ازدواج کنی ...

نه من نگفتم امیدواری نمیخوام

اتفاقا گفتم بیاید باهم همدلی کنیم 

جای اینکه ایده های مسخره بهم بدیم

الانم که این تاپیک رو زدم واقعا بحث خودم نیس

یه تاپیک دیگه دیدم یکی همینا رو به بنده خدا گفته 

خب طرف از کرده ی خودش پشیمون شد ک

۲۴

منم خیلی ناراحت میشم وقتی میبینم خیلی دخترهای با کمالات به سن بالا میرسن و موقعیت ازدواج براشون پیش ...

ای کاش زندگی ها ساده تر بود . ای کاش تجملات کمتر بود . ای کاش گرونی ها کمتر بود ....

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .