2777
2789
عنوان

ب نامزدم گفتم میخام ی نفرو ببینم ولی نپرس

| مشاهده متن کامل بحث + 11270 بازدید | 168 پست
قبلا با هماهنگی نامزدم ملاقات داشتیم  حس میکنم ی چیزی میخا بگ او سری شاید نمیتونس  نمیدو ...

آهان پس دیگه چیزی نیست تحتمالا میخواد غرض ورزی کنه و از روی حسادت هست یا در باره بچه می خواد بگه در هر صورت بعیده چیز مهمی باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا با هماهنگی نامزدم ملاقات داشتیم  حس میکنم ی چیزی میخا بگ او سری شاید نمیتونس  نمیدو ...

پس برو صداش رو هم ضبط کن 

داری میری توی کافه گوشیت رو بزار حالت پرواز بعدم بزار روی ضبط 

یه کیف کوچیک بردار گوشی رو بزار توش زیپ کیفت رو نبند بزارش روی میز 

بله 

پس حواستو جمع کن حتما حرفاشو گوش کن 

بعد سعی کن نامزدی هم طولانی تر باشه تا از اخلاق نامزدت مطمئن بشی بعد باهاش ازدواج کن 

چون قرار قبلی با هماهنگی بوده امکانش هس اگه چیزی هم بوده باشه ترسیده باشه و نگفته باشه 

تو الان کاره درستو کردی هم مخفی نکردی هم کامل نگفتی 

پس حواستو جمع کن حتما حرفاشو گوش کن  بعد سعی کن نامزدی هم طولانی تر باشه تا از اخلاق نامزدت مط ...

تقریبا سه ساله میشناسمش اخلاقش کلا دستمه 

فقط میترسم علت طلاقشونو جفتشون دروغ گفته باشن 

کلا باورام ازش خراب میشه