2777
2789
عنوان

دلم کربلا میخواد🤍😭

79 بازدید | 10 پست

دلم داده پر میزنه واسه بین الحرمین...ت رو خدا آمین این دعا رو بلند بگید...الهم الرزقنا کربلا🤍

خدا نصیب و روزی هممون بکنه ب فرق شکافته امیرالمومنین🌱

الهی آمین 

الهی به زودی بری شش گوشه آقارو از نزدیک زیارت کنی 

عطر و بوی شش گوشه هنوز تو مشامم.....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی آمین  الهی به زودی بری شش گوشه آقارو از نزدیک زیارت کنی  عطر و بوی شش گوشه هنوز تو ...

😭الهی امین...قربون قلب پاکت...ب خدا دارم پرپر میزنم...انشالله قسمتت هممون

هر چی بگم خوشا بحالت کم گفتم...کم گفتم کم🤍الهی دوباره و س باره و هزار باره قسمتت بشه

قربونت. ایشالا هرچه زودتر قسمتت شه بری. ولی یه چیزی بگم آدم وقتی میره خیلی وابسته میشه. یه پتو خریدم از نزدیکیای بین الحرمین. شبا تا بغلش نکنم خوابم نمی بره

انشالله که هرچه زودتر در بین الحرمین باشی

و یادی هم از ما کنی 

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)
انشاالله 🤍🫶

التماس دعا

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)