2777
2789

سلام. تجربیاتمو مینویسم برای اینکه شاید امیدی برای مامان و باباهایی باشه که الان گرفتار جاده هزارپیچ ناباروری هستند و از همه جا و همه کس خسته شدن..... این تجربه هفت سال طول کشیده، هفت سالی که هر ماهش برای مایی که منتظر بچه هستیم یه ساله! 

پس ممکنه تایپ کردنش طول بکشه.... البته سعی میکنم خلاصه و مفید بگم.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش دلمون بچه خواست و من ۲۹ سالم بود. داشتیم آماده مهمون کوچولویی می‌شدیم که انتظار داشتیم دو سه ماه دیگه سر و کلش پیدا بشه اما یک سال و نیم طول کشید و من دیگه کم کم نگران شدم! البته اینو بگم که من از اونایی هستم که دیر نگران میشم و با خونسردی یک سال و نیم اول رو طی کردم اما بالاخره به دکتر زنان مراجعه کردم و اون برامون آزمایش و سونوگرافی ماهانه نوشت.... همه چی عادی بود. هم آرمایشای خودم هم شوهرم

منم تجربه مشابه شما رو دارم ۶ سال تحت درمان بود چندین بار ای یو ای ناموفق لاپراسکوپی و کلی دارو خوردن یک ای وی اف منفی بالاخره خدا دامنمو سبز کرد

مختصر و مفید بگم توی این راه ناامید نشید و با بهترین متخصص جلو برین

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

چون دیگه برام نگران کننده شده بود رفتم پیش خورشید عراقی که میگفتن خیلی تو اصفهان کارش خوبه ولی کاش نرفته بودم! بدون اینکه سونو کنه آزمایشامو نگاه کرد و قرص تحریک تخمدان داد و گفت برو اقدام.... دو سه روز بعدش با درد شدید تخمدان رفتم بهش زنگ زدم و ماماش زحمت کشید جواب داد و گفت خانم دکتر میگن کیست تخمدان شده برات! مراقب باش نترکه! گفتم یعنی چی؟ گفت تخمدان ها بیش از حد تحریک شده و کیست بزرگی درست شده. تو نباید بی عقلی میکردی و در این شرایط نزدیکی میکردی! شانس بیاری نترکیده باشه تو شکمت این کیست! 

گفتم خانم دکتر شما خودتون گفتین برو اقدام کن! گفت با من بحث نکن

اونجا با اولین سونو گفتن: وا چقدر تخمدانات کوچیکه! تو دیگه اصلا ذخیره نداری! منو میگی! انگار دنیا برام تموم شد..... و از اونجا بود که رنج اصلی ناباروری برام شروع شد

ذخیره دو دهم بود و این یعنی تمام سونوگرافی هایی که ماه های قبل جاهای دیگه داده بودم بی دقت بوده و خانم عراقی هم اصلا مشکل منو برعکس متوجه شده بوده.... قرصهای تحریک تخمدان برای خانمای پلی کیستیک خوبه که ذخیره بالا دارن نه افرادی مث من.... بنابراین باقیمونده ذخیره من هم هدر رفته بود

ازشون پرسیدم چیکار کنم؟ گفتن سنی نداری، یه بار تخمک گیری بشو ببینیم چی میشه..... اما تو اتاق عملیاتی به هوش اومدم یکی از اون پرستارا گفت ببین هفت تا فولیکول پوچ داشتی و هیچ تخمکی نداشتی....

این برای من معنیش تموم شدن همه امیدم بود..... چنان زدم زیر گریه که همشون دورم جمع شدن و میخواستن آرومم کنن.... من انتظار داشتم حداقل دو تا جنین برام ساخته بشه با این هفت تا فولیکول! اما هییییچ