2777
2789

فرقی نداره پدر هم می‌تونه همین نقشو داشته باشه

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب سوخته رو خوندین؟عارفی از عشق بخدا قلبش میسوزه و سیاه میشه.عالیه اگه نخونی ضرر کردین.

۳دقیقه در قیامت

شنود

تقاص

این ۳تا کتاب و بخونین زندگیتون ازین رو به اون رو میشه💚💚💚💚💚

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

مادر رو طرز فکر بچه ها خیلی تاثیر داره چون ارتباط نزدیکتری باهاشن دارع

من دیدم کسایی که مادرش خوب بوده و پدرش تحقیرش می‌کرده بازم روش تاثیر گذاشته .به هیچ وجه نقش پدرقابل انکار نیست .حتی به نظر من تو خانواده های سنتی نقش پدر بیشتر هم هست چون پدرا خشن تر وزورگوتر هستن و گاهی مادر اصلا زورش به اون پدر نمیرسه .

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
نقش مادر مهم تره.... همون جوری که مادرم علیه من جنایت کرد‌....

بستگی داره چه خانواده ای باشید اگه خانواده مرد سالار باشه نقش پدر خیلی پررنگ تره و تاثیر گذارتر 

من دیدم کسایی که مادرش خوب بوده و پدرش تحقیرش می‌کرده بازم روش تاثیر گذاشته .به هیچ وجه نقش پدرقابل ...

اون خانواده سنتی برای این دوره نیست اگر باشه خیلی کم هست و دیگه قشر عظیم جامعه نیستن.

اما درکل نقش مادر همیشه پرررنگ تره حتی با همون پدر دیکتاتور و بد و بداخلاق اگر مادر عاقل و دانا باشه میتونه بچه هاشو از منجلاب بیدون بکشه و تاثیر پدرو به حداقل برسونه

من دیدم کسایی که مادرش خوب بوده و پدرش تحقیرش می‌کرده بازم روش تاثیر گذاشته .به هیچ وجه نقش پدرقابل ...

اره قطعا پدر  هم تاثیر داره ولی ارزش هایی که داریم طرز فکرمون معمولا چیزی هست که ازمادرمون بهمون منتقل شده

اون خانواده سنتی برای این دوره نیست اگر باشه خیلی کم هست و دیگه قشر عظیم جامعه نیستن. اما درکل ن ...

بله اگه عاقل باشه ولی بعضیاشونم خودشون تبدیل میشن به بیمار روانی که بچه ها باید جمع و جورشون کنن.