2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای جای جوشه که غیر فعال شده اگه برای خودش جوش استفاده کنی حالت سوختگی پیدا میکنه 

درسته، یادمه حدود ۷_۸ سال پیش استفاده کردم یادم نیست برای جوش استفاده کرده بودم یا جای جوش

ولی خواهرم دکتر داروساز هست اون بهم ژلش را داده بود و تا اونجا که یادمه می گفت شب موقع خواب بزن که نور بهش نخوره

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
عزیزم چند ساعت روی پوست باشه؟

از شب تا صبح. صبح هم با یه شوینده ملایم صورت رو باید بشوری. مرطوب‌کننده و ضدآفتاب بزنی.

اولش که شروع میکنی یک شب در هفته میزنی. بعد دو شب در هفته. و بعد یه شب در میون. و بعدش دیگه هر شب میتونی بزنی

از شب تا صبح. صبح هم با یه شوینده ملایم صورت رو باید بشوری. مرطوب‌کننده و ضدآفتاب بزنی. اولش که شرو ...

حدود ۲ سال پیش اداپالن ۰.۱ درصد مایع استفاده کردم حدود ۴ ساعت گذاشتم پوست خیلی میسوخت و قرمز شد 

الان نمیدونم اداپالن مایع بهتر عمل میکنه یا ژل