عزیزان من به مرحله ایی از زندگیم رسیدم که حس میکنم مسلمان بودنم کافی نیست و خیلی خیلی باید ایمانم قوی تر بشه و خیلی همچی رو سرسری گرفتم صرفا چادری بودن و نماز خودن کافی نیست باید بعضی گناهانی که کردم رو جبران کنم الان بنظرتون چیکار کنم چه کتاب هایی بخونم بهم کمک میکنه و چکار هایی باید انجام بدم تا مسلمان واقعی باشم
اگه حس میکنی از خدا دور شدی شب قدر و بین دو نماز حتما دعا کن معجزه میکنه برات
<<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
برای ظهور آقا جانمون،موفقیت و خوشبختیم یه صلوات بفرست.سرگشته چو پرگار همه عمر دویدیم/اخر به همان نقطه که بودیم رسیدیم.من،بهارِ💮زمستانم❄️. تاپیک های شعر،من رو تگ کنید...
🇮🇷 جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف میگوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل میگوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم. (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
معنی سوره ها و اذکاری که توی نماز میگین رو اگر بلد نیستین یاد بگیرید و نمازتون رو با حضور قلب و آگاهی از اینکه دارید چی به زبون میارید بخونید ، خودش خیلی کمکتون می کنه و اینکه الان یه فکر افتادین انشالله خدا خودش راه هایی رو جلو پاتون میذاره تا بیشتر بشه ایمانتون ، از شب قدر و احسا هم غافل نشید که بهترین زمانه