2777
2789
عنوان

دیشب عهد بستم دیگ غیبت نکنم اما..

226 بازدید | 24 پست

وقتی یکی غیبت میکنه نا خوداگاه میشنوم چی کار کنم  عهدم شکسته میشه اینطوری؟

بعضی وقتا هم کنجکاو میشم  

کاربری جدید نیستم گیر ندید مرسی  

😂

صلوات بفرست و خودتو بزار جای طرف 

بحث رو عوض کن

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤

فعلا از همون غیبت نگفتن شروع کن ب مرور بحث ها رو عوض کن و.و

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ما نمیتونیم غیبتو ترک کنیم چون هر حرفی میزنیم در مورد کسی که خودش حضور نداره غیبت حساب میشه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
نخندوگرنه لایکت میکنما    

چشم😂😂😂😂

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤
عزیزم ما نمیتونیم غیبتو ترک کنیم چون هر حرفی میزنیم در مورد کسی که خودش حضور نداره غیبت حساب میشه&nb ...

من انقدر ناراحت میشم  یکی در موردم حرف بزنه

برای همین تصمیم گرفتم ترک کنم

کاربری جدید نیستم گیر ندید مرسی  

من شهر غریبم وبا کسی رابطه ندارم و بیشتر تو خونه ام وتنها از این لحاظ فقط خوشحالم که کسی کاری بهم نداره وکارم به کار کسی نیست  

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭