2777
2789
عنوان

دیشب عهد بستم دیگ غیبت نکنم اما..

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 24 پست

ببین اگر یک گناه یا عیب فردی بگی که یک جورایی قایمکی انجام میده میشه غیبت 

اما یک زمانی مثلا میگی فلانی چه خوش شانس و ... نمیدونم ماشین و خونه و شوهر عالی داره این میشه حسادت 

یک زمانی طرف ایراد نداره تو داری یک چیزی بهش میچسبونی میشه بدگویی

پس ببین مخاطبت کدوم میگه راحت تر میتونی غیبت ترک کنی چون دو مورد اخر غیبت نیس یک چیز دیگه است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیییییی سخته وفتی غیبت میشه باید تذکر بدیم بگیم غیبته و غیبت نکنند ولی توی ترک غیبت آرامشی هست ک ...

روم نمیشه تذکر بدم ممکنه ناراحتی به بار بیاد

یه رفیقی دارم خیلی تند تذکر میده بدتر دل ادم میشکنه

بیشتر سعی میکنم سرمو بندازم پایین از کسی که غیبتش میشه خوبی بگم

اما بازم جلوی دهنمو بگیرم راحت تره تا گوشام  

کاربری جدید نیستم گیر ندید مرسی  
ببین اگر یک گناه یا عیب فردی بگی که یک جورایی قایمکی انجام میده میشه غیبت  اما یک زمانی مثل ...

تمام چیزایی که مثال زدینو دلم میخواد انجام ندم

کلا چون یکی در موردم حرف بزنه ناراحت میشم از حرف زدن راجع به دیگران بیزارم

اما گاهی وقتا عقل ادم کار نمیکنه

تازگیا یه ذکر یاد گرفتم وقت وسوسه بگم خیلی خوبه

کاربری جدید نیستم گیر ندید مرسی  
روم نمیشه تذکر بدم ممکنه ناراحتی به بار بیاد یه رفیقی دارم خیلی تند تذکر میده بدتر دل ادم میشکنه ب ...

آخه غیبت شنیدنش و گفتنش هر دو گناهه و غیبت حساب میشه. نمی دونم. باز هم از یه شخص آگاه سوال کن.

من انقدر ناراحت میشم  یکی در موردم حرف بزنه برای همین تصمیم گرفتم ترک کنم

ببین به مرور از پسش بر میای...اولاش سخته ولی کم کم عادت میکنی.سعی کن حتی به ذهنت هم اجازه ندی کسی رو قضاوت کنه اینجوری ترک غیبت راحت تر میشه.چون غیبت کردن از قضاوت کردن آدما ناشی میشه