2777
2789
عنوان

اهالی شهر های مرزی بیان!!!🤭

455 بازدید | 21 پست

سلام دوستان🤗👋

راستش برای من یه سرمایه ۲۰ میلیاردی جور شده🥰😍

حالا میخوام که با این سرمایه ای که برام جور شده یه کاری راه بندازم که نون و آب دار باشه و بتونم با این ۲۰ میلیارد بهترین کار رو بکنم که بهترین نتیجه رو بگیرم😘🤩

حالا تصمیم گرفتم که توی شهر های مرزی از این پولم استفاده کنم و از فرصت های شغلی که اونجا ها هست استفاده کنم ولی متاسفانه خودم تجربه ای ندارم😢😥 که بدونم باید چکار کنم فقط این رو میدونم که یه فرصت های شغلی اونجا هست

حالا ممنون میشم هر یکی از شما که ساکن شهر های مرزی هستید بهم بگید که با این سرمایه چکار هایی میتونم انجام بدم

فرقی نداره که دریایی باشه یا زمینی فقط هر چیزی زو که از فرصت های شغلی مرز ها میدونید اینجا بگید

در ضمن هر کاری باشه که به سرمایه بیشتری هم نیاز داشته باشه بگید شاید تونستم که جور کنم 

تاپیک قبلیت گفتم بهت ک

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید میشه بگید که با این ۲۰ میلیارد در بندعباس چه فرصت های شغلی هست چکار های میتونم با این مقدار ...

اولن ک میتونی ی لنج بخری قیمتش حدود ۱۲.۱۳ میلیارده حالا یا خودت روش کار کنی یا اجاره بدی ب بقیه ازشون ی درصدی بگیره 

اما اگ میخای خودت روش کار کنی تقریبا هشت تومن واست میمونه ک میتونی باهاش مثلا لوازم خونگی ،پوشاک،خوراکی و اینا صادر یا وارد کنی 

البته مجوز هم میخاد ک من نمیدونم الان مبلغش چقد میشه

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
اولن ک میتونی ی لنج بخری قیمتش حدود ۱۲.۱۳ میلیارده حالا یا خودت روش کار کنی یا اجاره بدی ب بقیه ازشو ...

میخوام برای بقیه بار ببرم اگه برای بقیه بار ببرم میدونید که هر ماخ چقدر برام سود میمونه ؟

میخوام برای بقیه بار ببرم اگه برای بقیه بار ببرم میدونید که هر ماخ چقدر برام سود میمونه ؟

دقیق نمیدونم ولی مطمئنم درآمدش بالاست 

دوست پسر من هر بار که بار میبره دبی با لنج حدود دوهفته میمونه و بهش ۳.۴ هزار درهم میدن حدود ۵۰.۶۰ میلیون میشه 

دیگه درآمد صاحب لنج قطعا بالاتره

اها یعنی لنج برای خودش نیست پس اون راننده لنجه ؟

من می‌خوام که مثلا لنج رو بخرم دیگه خودم باهاش کاری نداشته باشم بدم دست راننده و اینا بعدا دیگه اون ها لنج رو هدایت کنند و من فقط سرمایه رو گذاشته باشم

اها یعنی لنج برای خودش نیست پس اون راننده لنجه ؟

نه راننده نیست مسئول خرید و فروش و کنترل بار هاست 

ی جورایی واسطه هم هست 

ولی لنج از خودش نیست

من می‌خوام که مثلا لنج رو بخرم دیگه خودم باهاش کاری نداشته باشم بدم دست راننده و اینا بعدا دیگه اون ...

میفهمم منظورت رو اینجا آدما بیشتر همین کار رو میکنن چون دردسرش کمتره پول خوبی هم داره 

ولی دقیق نمیدونم سودش چقده