2777
2789
عنوان

۵ روزه علائم پریود دارم و نمیشم

406 بازدید | 16 پست

۵ روز پیش باید پریود میشدم بیبی چک هم زدم منفی بود، همش کمر دردم و عصبی شدم ولی خبری نیست

ممکنه بیبی چک خطا داشته باشه؟

تا حالا همیشه منظم بودم

ممنون میشم اگه تجربه دارین کمک کنین

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

من بخاطر تغییر فصل اینجوری میشم چند روزی میندازم عقب

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رازیانه دم کن بخور 

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

من تقریبا یکساله اینجوری‌ام،امروز بعد از یه هفته درد و علائم پریود شدم

نارنگی‌پوست‌کندن‌آسونه ؛ یکیوپیداکنین‌براتون‌اناردون‌کنه .   سالیوان‌هستم(ورژن‌کوچولوش)'                                         عاشق‌شعر،کتاب،فیلم‌و‌رمان .                                             یه‌صلوات‌مهمونم‌می‌کنی؟💜 

شاید زوده بی بی چک نشون نمیده،یه چندروز صبر کن بعد مجدد بی بی بزن ،ان شاالله اونی که از ته دلت میخوای بشه.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
من بخاطر تغییر فصل اینجوری میشم چند روزی میندازم عقب

آره اینم ممکنه

آخه تا حالا پیش نیومده بود

مرسی عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

من حتی شده ۱۵روز عقب انداختم شدم

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

من تقریبا یکساله اینجوری‌ام،امروز بعد از یه هفته درد و علائم پریود شدم

دکتر نرفتی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

علائم پریودم دارم عصبیم میشم ۱۵روزم شده عقب انداختم ولی شدم

من سابقه تاخیر نداشتم به خاطر اینکه تو تعطیلات بی تحرک بودم و تغییر فصل پنج روز عقب انداختم 

زعفرون و هل و دارچین و گل محمدی و نبات  ترکیب کردم دم کردم نصف لیوان خوردم پریود شدم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
شاید زوده بی بی چک نشون نمیده،یه چندروز صبر کن بعد مجدد بی بی بزن ،ان شاالله اونی که از ته دلت میخوا ...

باشه حتما

مرسی عزیزم❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره اینم ممکنه آخه تا حالا پیش نیومده بود مرسی عزیزم

من چند روز پشت سرهم زعفران دم کردم وای دل دردی گرفتم وحشتناک 

زعفران انقباض عضله صاف که رحمم داره زیاد میکنه 

شـوخـی زیـاد مـیـکـنـم