2777
2789
عنوان

شوهرم میگه مثل فلانی لباس بپوش

1785 بازدید | 29 پست

حالا هربار یه شخص خاصی رو هم مثال نمیزنه ها 

مثلا تو خیابونم بریم میگه نگا اون دخترو چه لباس قشنگ میپوشه 

منم همونجوری بخرم بپوشم میگه بت نمیاد خوب نیست ...

واسه عید لباس خونگی گرفتم بلند تا زیر زانو که شلوار نپوشم تو خونه خیلی قشنگه دختردنه چین دار خودم کیف میکنم میپوشمش راحتم هست 

شوهرم میگه شکل پیرزنا شدی 

تاب شلوار و شلوارک اینام میپوشم ولی خب هیچ موقع تعریف نکرد همش یه ایرادی میگیره ازم

الان این لباس بلندی که گرفتم فکر کنم مدل بندری بهش میگن دوتا هم خریدم هوا گرم بشه راحت باشم تو خونه 

اینجوری زد تو ذوقم میپوشما در هرصورت ولی خب .......

ولش کن 

اگر یه سری دیگه گفت خیلی ریلکس بگو اره عزیزم قشنگه اما من با تیپ خودم راحتم 

اهمیت نده یعنی چی این حرفا!

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس بیرون هم همینجوری بلاخره ی ایرادی میگیره میزنه تو ذوق 

لباس تن بقیه رو میپسنده ولی من همونو بپوشم میگه بت نمیاد 

اینم بگم هیکلم خوبه شکم پهلو ندارم وزنم نرماله نسبت به قدم 

ورزش و پیاده روی هم دارم 

ب پوست و موهامم میرسم قیافمم نرمال

تو هم یه آقا رو نشونش بده بگو مثل اون باش

خیلی وقته که زندگی کردن رو فراموش کردم ، خیلی وقته که خنده برام شده آرزو ، یادمه از وقتی که پسرکوچولوم به دنیا اومد نتونستم براش درست مادری کنم ..من شرمنده اونم  ..و برای خدا بندگی نکردم..من بیمارم ..کاش ته دلت فقط بگی خدایا شفاش بده ...شاید خدا ، صدای منو از زبون تو شنید ...شاید من رو به زندگی برگردوند ..و من از کسی که  نمیشناسمش ولی زندگیمو مدیون دعا و دل مهربونشم  تا ابد ممنونم...

اخه باهمم بریم خرید تو اتاق پررو هم میگه بده خوب نیست به شوهرم باشه هیچی واسه من خوب نیست و بم نمیاد

همه استایلی هم میزنم کت کوتاه بلند مانتو پوشیده جلوباز یا هرمدلی که بگی اخرش یه جوری میزنه تو ذوق 

اعتماد ب نفسمو از دست دادم 

ولی بخدا قسم اکثرا میپرسن از کجا گرفتی لباساتو و چه هیکلت خوبه و...عالی نیستم ولی بد هم نیستم یکبار نشده از لباس پوشیدم تعریف کنه 

بهش هم گفتم 

میگه خب دروغ بگم وقتی بهت نمیاد