2777
2789

من دیروز بشدت بدنم کهیر زد همه جااااا 

پوستم خشکه و چروک داشت،کهیر که زدم چروکای پوستم چندین برابر شد 

رفتم دکتر گفت آمپول ضد التهاب و حساسیت مینویسم برام توی سرُم نوشت منم زدم 

امروز نگاه میکنم پوستم کشیده شده چروکایی که قبلا داشتم هم از بین رفته صاف صاف شده 

تحقیق کردم دیدم التهاب باعث پیری زودرس میشه و قند و شکر و نمک زیاد و شیرینیجات و نوشابه و یه سری از مواد غذایی دیگه شدیدا سلول های داخلی بدن رو ملتهب میکنه که تاثیر بدی روی شفافیت و استحکام و زیبایی پوست میزاره 

تصمیم گرفتم مواد غذایی التهاب آور رو حذف کنم 

کسی تجربه ای داشته در این مورد؟

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه کشف کردی؟🤔 تویِ تیک تاک خیلی میگن که کلا برای سلامتی نخوردن شکر و قندای مصنوعی خیلی خوبه فق ...

اره   

تنها جای مجازی که توش یکمی فعالیت دارم نینیسایته واسه همین عقب افتادم  

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

من تو یوتیوب یه عالمه فیلم دیدم که تحقیقات جدید میگن کلسترول مشکلی نداره بدن تولید میکنه برای مقابله با التهاب

قند و شکر و کربوهیدرات سم هستن و تو بدن تبدیل به چربی میشن

تحقیقات جدید میگه تخم مرغ زیاد خوردن و روغن حیوانی اصلا مشکلی ندارن