2777
2789
عنوان

تا حالا شده تو بغل ی نفر ب فکر ی نفر دیگه باشید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 45 پست
چاره چیه سعی کن به نامزدت عشق بدی و دوسش داشته باشی عادت میکنی(:

دوسش ک واقعا دارم خیلییی پسر گلیه 

از هر لحاظ هم خیلی بالاتر از اونه چ از لحاظ فرهنگی چ از لحاظ مالی چ از لحاظ اخلاق

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤
اون که اره....  خیلی پسر خوبیه خیلی زیاد هرچی بگم کم گقتم😔 خاک بر سر من خاک بر سرم تف به احسا ...

نه عزیزه من این حرفارو نگو منم قبل شوهرم یه دوست پسر داشتم که خییییییلی دوسش داشتم و بار ها شده با شوهرم بودم تو خیابون دیدمش و بعدش غصه خوردم حتی با اینکه میدونه متاهلم هرسال شب تولدم بهم تبریک میگه چون پیجم پابلیکه کامنت میزاره 

و حتی گاهی میگم اگه با اون ازدواج میکردم خوشبخت تر بودم ولی خب من دیگه انتخابمو کردم و گذشته ها گذشته و فقط یه مشت خاطره بجا مونده ازش و فقط سعی میکنم به بدیاش فکر کنم با اینکه بدی ای هم نداشتا ولی اینجوری باز فکرم کمتر میره سمتش

بر سرش چتر گرفتم دیدم، او خودش باران است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اونم همینو میگه دیگه 5سال همه کار برات کرده الان تو فکر یکی دیگه ای؟  ببین نمیدونم ماجرار ...

میدونم دوسم نداشت اگر داشت خیانت نمیکرد 

پا ب پام این ادم موند همین نامزد الانمو میگما 

هرچی گفتم گفت چشم

هیچ وقت باهام بد رفتار نکرد توی این ۵ سال خدا شاهده یک بار بهم نگفت تو یکبار صداش روم بلند نکرد همیشهههه پا حرفام می ایستاد ولی خودش هیچی نمیگفت از کل زندگیم خبر داره منو با تمام نقصام قبول کرد 

بهمم گفت ک یکسال هستش ک واقعا حس میکنه عاشقم شده 

این که باهم هستیم الانم یکم ماجرا داره اگر دوست داری تو خصوصی بهت میگم اینجا تعلیقم میکنن😐 میگن داستانای اینارو نگو

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤
دوسش ک واقعا دارم خیلییی پسر گلیه  از هر لحاظ هم خیلی بالاتر از اونه چ از لحاظ فرهنگی چ از لحا ...

آفرین اینا رو هی تو ذهنت مرور کن یه وقت به خودت میای و میبینی همه زندگیت فقط همین نامزدته که حالتو مدیونشی

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
اینکه این پسر رو ۵ سال بشناسی ، اینکه بهت کمک کرده باشه ، اینکه درکت کرده همه ی اینا باعث شده که جمل ...

من هیج وقت کارمو توجیه نکردم و نمیکنم 

حتی امشبم بهش گفتم از اون قبلی 

با حوصله باز بهم گوش داد ولی فهمیدم عصبی شده🥲 

واقعا شما نمیدونید چی ب من گذشت توی این سال ها... 

خب سختمه

نه عزیزه من این حرفارو نگو منم قبل شوهرم یه دوست پسر داشتم که خییییییلی دوسش داشتم و بار ها شده با ش ...

بمیرم برا دلامون و خاک بر سر بی لیاقت ها

از ته دل از خدا بخواه بهترین راه رو پیش روت بزاره  دست خالی برنمیگردی

خدایا دیگه هیچیو زوری ازت نمیخوام... 

فقط هرچی صلاحمه بزار بشه😔😭

آفرین اینا رو هی تو ذهنت مرور کن یه وقت به خودت میای و میبینی همه زندگیت فقط همین نامزدته که حالتو م ...

😔 امشب بهش از اون قبلی گفتم... 

باز با حوصله ب حرفم گوش داد کامل ولی عصبی شده بود میفهمیدم 

نفسای عصبی میکشید بعدشم موضوع عوض کرد دیگه 

میدونم دوسم نداشت اگر داشت خیانت نمیکرد  پا ب پام این ادم موند همین نامزد الانمو میگما  ...

باشه گلم بیا بعدا صحبت کنیم

برا همچین آدمی چرا غصه میخوری! 

خودت میدونی هم دوستت نداشته هم اش... بوده

تو فقط روحي بهم ریختی و ربطی به اون نداره

روانت بهم خورده، و الی آدمی مثل اون تو حاظر نیستی از 100 چیلومتریش رد شي چه برسه اجازه بدي نزدیکت شه... 

با این منطق که میدونی همش الکیه، اونو رها کن تا آرامش بگیری بعد راحت زندگیت میکنی

تا وقتی تو فکرت و درگیری اینطور بهم می‌ریزی و ممکنه کار دست خودت بدی

باشه گلم بیا بعدا صحبت کنیم برا همچین آدمی چرا غصه میخوری!  خودت میدونی هم دوستت نداشته هم اش ...

نمیدونم چرا 

خیلی خوب میفهمی منو 

حرف دلمو نگفته خودت ب زبون میاری

چرا داشت خیلی اذیتم کرد😔 خیانت کرد و هزاران تا کاز دیگه بی توجهی کرد همه کار....  این ک میگم ...

وای خب کارت خیلییییی راحته که!!!!

به خیانتش فکرکن به بی توجهیاش!!! فکرکن اگه بود چقدر حرصت میداد 

حتماااا برومشاپره کمکت کنه که نامزد الانتو از دست ندی

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

وای خب کارت خیلییییی راحته که!!!! به خیانتش فکرکن به بی توجهیاش!!! فکرکن اگه بود چقدر حرصت میداد&nb ...

نمیخوام از دستش بدم اون بهترین رفیقمه 

اصلا از نامزدی بگذریم اونن بهترین دوستمممم