2777
2789
عنوان

تا حالا شده تو بغل ی نفر ب فکر ی نفر دیگه باشید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 45 پست
بیچاره پسری که روحشو باهات شریک شده . چه رنج اندوهناکی قراره سراغش بیاد

تو میدونی چی ب من گذشته؟؟؟؟ 

اصلا میدونستی این پسری ک داری میگی قبلا ۵ سال رفیقم بوده؟؟ خیلی کمکم کرده بیشتر از همه درکم کرده؟ 

من ک باهاص بد ربتاری نکردم فقط بغضم میگیره

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا خیلی حالم بده😔😔😔 دارم دیوونه میشم  این طرفم ۵ سال هست میشناسم  باهم رفیق بودیم خ ...

میفهمم منم دلم فقط پیش اونه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
نامزد قبلیت اخلاق بدی چیزی نداشت یادش بیوفتی؟ اگه چیز یدس داشت یادش بیوفت کمتر دلتنگی کنی بعدم توکل ...

چرا داشت خیلی اذیتم کرد😔 خیانت کرد و هزاران تا کاز دیگه بی توجهی کرد همه کار.... 

این ک میگم ۵ سال باهم رفیق بودیم خب؟؟ هیچ جوره تنهام نذاشت تو تک تک حال بدیا کنارم بود اصلا انگار هم جنسم بود فکر نکردم گاهی هم جنسم نیست 

الان ک نانزد کردیم خب یکم سنگینه برام

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤
خیلیییییییی خوبه خیلی زیاد

چاره چیه سعی کن به نامزدت عشق بدی و دوسش داشته باشی عادت میکنی(:

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
ببین سعی کن به این فکر کنی که اگه نانزد الانت تو فکر کسی بود دلت راضی میشد؟ دوست داشتی؟حس بدی دست نم ...

اون که اره.... 

خیلی پسر خوبیه خیلی زیاد هرچی بگم کم گقتم😔 خاک بر سر من خاک بر سرم تف به احساسات نفهم و احمقم

تو میدونی چی ب من گذشته؟؟؟؟  اصلا میدونستی این پسری ک داری میگی قبلا ۵ سال رفیقم بوده؟؟ خیلی ک ...

خب اونم همینو میگه دیگه

5سال همه کار برات کرده

الان تو فکر یکی دیگه ای؟ 

ببین نمیدونم ماجرارو 

ولی اکثرا که دیدم فکر کردن دوستشون داره

اگه دوستت داشت که جدا نمی‌شدی 

فقط میتونم بگم برو ناشناس امتحانش کن اینجوری شاید بفهمی دوست نداشته و از فکرش در آمدی

هر چی فکر کردم چی بگم واقعا موندم  از خدا میخوام به حق امشب و صاحب امشب و قرآن  خود خدا ...

توروخدا خیلی دعام کن😭😭😭😭😭 حالم خیلیییی بده

اگه نمیخای جدا شی تنها راهت تراپیسته

نمیخوام واقعا از دستش بدم اون ادم ۵ سال تمام رو تمام زخمام مرهم بود الان تازه باهم نانزد کردیم ... 

خب ۱۰۰ درصد توجه بیشتری بهم داره و اینکه ی طور دیگه شده رفتارش باهام

خودت رو درمان من  حالاتت نرمال نیست

😔😔😔😔 قلبم درده دوروزه نخوابیدم از فکر زیاد خوابمم نمیبره

تو میدونی چی ب من گذشته؟؟؟؟  اصلا میدونستی این پسری ک داری میگی قبلا ۵ سال رفیقم بوده؟؟ خیلی ک ...

اینکه این پسر رو ۵ سال بشناسی ، اینکه بهت کمک کرده باشه ، اینکه درکت کرده همه ی اینا باعث شده که جملتو با ( تو میدونی بمن چی گذشته؟ ) شروع کنی و کارتو توجیه کنی؟ 

رها مثل بادام👀