roya__ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 206 عنوان بچه ها کمکک 83 بازدید | 5 پست میخوام پیج یکی و که پرایوته ببینم درخواستم میدم قبول نمیکنه چیکار کنم کسی هست کمک کنه؟ 1403/01/13 | 03:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gandmak عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7016 کاری ازدستمون برنمیاد من خودمم هرکی درخواس بده ردمیکنم😅 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
roya__ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 206 کاری ازدستمون برنمیاد من خودمم هرکی درخواس بده ردمیکنم😅 خودمم همینطوریم 😂اگه یوی باشه آیدیشو بدم فالوش کنه اسکرین شات بفرسته میشه
gandmak عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7016 خودمم همینطوریم 😂 اگه یوی باشه آیدیشو بدم فالوش کنه اسکرین شات بفرسته میشه بدیش اینجاس چون فامیلیمم هس همشهری هامون درخواس میدن منم ردمیکنم 😂یه بارپیج جوراب فروشی بود😂😂 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
roya__ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 206 بدیش اینجاس چون فامیلیمم هس همشهری هامون درخواس میدن منم ردمیکنم 😂یه بارپیج جوراب فروشی بود😂😂 من اینستام هیچی نداره که کسی پیدام نکنه اصلا
gandmak عضویت: 1403/01/09 تعداد پست: 7016 من اینستام هیچی نداره که کسی پیدام نکنه اصلا اول پیج مامانم بودتغییرکاربری دادم😅 هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن. * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*. موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎