2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه ی کم توضیح بدی دربارش، ی کتاب هست تو اسمش تاریکی و نور هست که میگن دیدتو عوض میکنه اونو میدونی ...

تا به حال نشنیدم اما این کتابی که معرفی کردم یه معرفی و دیباچه‌ای داره که اگر پیدا کنم همینجا برات می‌فرستم تقریبا یه کتاب فلسفیه که با این سوال شروع میشه که اگر همه می‌میرن پس زندگی کردن و تلاش کردن چه فایده‌ای داره؟

جواب‌هایی که در طول کتاب به این سوال می‌دن باعث میشه وقتی به آخرش رسیدی انگار که به یکی از مهم ترین سوالات ذهنت جواب داده شده بسیااار جذابه

سلام عزیزم، سال نو رو تبریک میگم بهتون🩵

میشه لطفا یه کتاب معرفی کنین درباره پذیرفتن نقص عضو توی صورت؟ منظورم اینه که با نقص عضو توی ظاهر چطور اعتماد بنفس داشته باشیم و بتونیم نادیده اش بگیریم، ممنون میشم🩷

سلام عزیزم، سال نو رو تبریک میگم بهتون🩵 میشه لطفا یه کتاب معرفی کنین درباره پذیرفتن نقص عضو توی ...

سلام عزیزم ممنونم سال نوی شما هم مبارک🧡

کتاب اعجوبه‌ها دقیقا در مورد همین موضوعه.

سلام عزیزم ممنونم سال نوی شما هم مبارک🧡 کتاب اعجوبه‌ها دقیقا در مورد همین موضوعه.

ممنونم🩵

متشکرم عزیزدلم، تبریک میگم بهتون بابت این همه دانش و اطلاعتتون، حتما کتاب رو میخرم و مطالعه میکنم، بازم ممنون🩷

ممنونم🩵 متشکرم عزیزدلم، تبریک میگم بهتون بابت این همه دانش و اطلاعتتون، حتما کتاب رو میخرم و مطالع ...

خواهش می‌کنم عزیزم شما لطف دارید🌸

اون کتابی که معرفی کردم رمان بود.

کتاب‌های غیر داستانی هم در مورد این موضوع رو الان براتون می‌فرستم🌸