2777
2789
عنوان

دعا کنید مامان شم تو این شب عزیز

300 بازدید | 45 پست

من منتظر ثمره عشقمم اما نمیاد تو دلم تا کی باید با بی بی چک منفی روبرو شم ،پریود ک میشم دنیا رو سرم خراب میشه  آرزومه ک همسرمو با خبر پدرشدنش خوشحال کنم 

جان مادر پس کی میای خیلی تنهام بیا منو از تنهایی دربیار، واسم دعا کنید تو این شب ک منم طعم شیرین مادر شدن بچشم 

التماس دعاااز همگی

واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹

سلام خانوما

من راستش اصلا آدم‌مذهبی‌نبود

یعنی خانوادم مذهبی نبودن منم از دین چیز زیادی یاد نگرفتم

در حد چیزایی که تو مدرسه می گفتن

چند روزه عجیب دلم میخواد قرآن بخونم…

میخونم و قلبم انگار گرم میشه

امشبم با اینکه خستم ولی دلم میخواد بیدار باشم دعا کنم

اما از آداب این شب ها چیزی نمیدونم

شما چه دعایی میخونین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانوما من راستش اصلا آدم‌مذهبی‌نبود یعنی خانوادم مذهبی نبودن منم از دین چیز زیادی یاد نگرفتم ...

دعای جوشن کبیر ..قرآن ب سر گرفتن تو نت بزن چی بخونی حین قرآن ب سر گرفتن..سوره قدر و خوندن

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤
سلام خانوما من راستش اصلا آدم‌مذهبی‌نبود یعنی خانوادم مذهبی نبودن منم از دین چیز زیادی یاد نگرفتم ...

هرچی دلت میخواد بخون قربونت برن. 

یاسین بخون. زیارت عاشورا بخون. صلوات بفرس. سوره قدر بخون. هرچی دلت میخواد بخون

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
انشاالله خدا این بلاهای شیرین رو بهتون می ده .‌‌.. بخدا امروز انقدر حرص خوردم از دست بچه هام به فکر ...

قدرش بدون من دارم له له میزنم 

منی ک از آمپول میترسیدم مدام دارم استفاده میکنم 

واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹

روز بیست و پنج ماه رمضان تا قبل از غروب آفتاب آیه ۴۹ و ۵۰ سوره شوری رو روی یه کاغذ بنویس و آخرش بنویس فرزند یا فرزندانی صالح و نیکوکار برای فلانی و فلانی اسم خودت و شوهرت رو بنویس با یه مبلغی به عنوان صدقه بذارش لای قرآن قطعا تا سال بعدش حاجت روا میشی من پارسال نوشتمش الان باردارم 😍

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️