2777
2789
عنوان

دعا کنید مامان شم تو این شب عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 45 پست
انتظار خیلی سخته از خدا میخواهم هیچکس دچارش نشه

خدا بزرگه عزیزم. 

ایشالله امشب دست خالی از پیش خدا برنمیگردی. 

من مطمئنم. 

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر دعا میکنم شما هم به خواسته ات برسی فقط حتما میدونی که مامان شدن فقط از تنهایی دراومدن نیست کلی مسئولیت داره امیدوارم اول خودت رو آماده کنی و خدا بهت یه نی نی خوشگل و سالم بده❤️

سلام خانوما من راستش اصلا آدم‌مذهبی‌نبود یعنی خانوادم مذهبی نبودن منم از دین چیز زیادی یاد نگرفتم ...

التماس دعا عزیزم 

خدا دلش میخواد صداتو بشنوه 

سوره واقعه یک بار ، سوره توحید یک بار ، یا الله ۷ بار 

امشب بخون حتما

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
استارتر دعا میکنم شما هم به خواسته ات برسی فقط حتما میدونی که مامان شدن فقط از تنهایی دراومدن نیست ک ...

عزیزم من تموم شرایطشو دارم فقط اصل کاریو ندارم

واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹
قدرش بدون من دارم له له میزنم  منی ک از آمپول میترسیدم مدام دارم استفاده میکنم

انشاالله خدا دوتا پسر عین  پسر های من بهت بده . کمی شما اذیت شید و کل کل بچه هارو ببینید 😂.😂  خدایا  ازت می خوام به این خانم دوتا پسر شیرین و پرجنب و جوش بدی   امین 🤲🤲 .  

خدارو دوس دارم خیلی❤️ اما به سبک خودم 
 انشاالله خدا دوتا پسر عین  پسر های من بهت بده . کمی شما اذیت شید و کل کل بچه هارو ببینید ...

انشاالله

خداحفظشون کنه 

مرسی ازدعای قشنگت نفست حق

پیاز درمانی  دکتر ساراچ اوغلو رو انجام بده، بعد تموم شدن پریودیت، انجام بده،۴ تا انجیر و یک هویج هم تو آب بجوشون هر روز بخور، خرما روزی ۳ تا بخور، دامنت سبز میشه. نی نی گوگولیت ماه بعدش میاد.

چشم ممنونم

بی بلا عزیزم ❤️

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
پیاز درمانی  دکتر ساراچ اوغلو رو انجام بده، بعد تموم شدن پریودیت، انجام بده،۴ تا انجیر و یک هوی ...

تا چندم ادامه بدم اینکارارو

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

دامنتون  سبز ان شاءالله تو این ماه عزیز خاهر🙏🌹🌹🌹🌹

#ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج.   این “نخوابیدم تا برسی” عجب لاو لنگوئجیه؛ خوش به حال کسایی که از این تکست‌ها میگیرن.