2777
2789
گلم ببخشید که من پیام شما رو واسه بقیه کاربرا نخوندم  الآنم سو تفاهم پیش اومد خودتو ناراحت نکن ...

بله درست میگین چند وعده دیگه کسی مهمونا نیست هم خونه حساب میشه حتی توی مخارج هم باید نصف نصف کمک بده چون این روزا گرونیه ومردم بیشتر از یک وعده نمیتونن مهمانی بدن...شما پیام اولی ک از من ریپلی زدین فراموش کردین ک من دوباره الان دیپلی زدم متوجه بشین کدومو میگم 

اره وقتی مهمون میاد چند روز میمونه واقعا خسته کننده میشه هی شام و ناهار و... تدارک دیدن  بابا ...

سال اول کرونا که همه راهها رو بسته بودن.من هم چندین بار کرونا گرفتم در حد بستری و تا دم مرگ و زیر اکسیژن و اینا.حالا اینو داشته بااشاولین بار که کرونا گرفتم اولی سال کرونا توی نوروز بود.از اسفند ماه بستری شدم تا بیست اسفن تو شهر غریب بمیرم واسه دخترم.و شوهرم.خلاصه بیست اسفند از بیمارستان اومدم خونه و کپسول اکسیژن هم اوردیم خونه.دوم فروردین مهمونا زنگ زدن گفتن ما تا نیم ساعت دیگه میرسیم خونتتون.حالا من نه خونه تکونی نه تمیزکاری.کرونا نا و رمق ادمو میگیره.می استادم سر پا واسه اینا غذا میپختم و ظرف میشستم انقدر سرفه میکردم که بی حال میشدم.ده روز موندن و بعدم گفتن ببخشید مریض بودی کمکت هم نکردیما.منم دیگه تصمیم کبری رو گرفتم.نه رفتم نه اومدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وات د هللللل 😑😐چکار کردی بعد؟؟؟؟

رفتم تو آشپزخونه بعد جاریم و دخترخواهرشوهرم گفتن تو برو ما که هستیم.تازه بعدم شوهرم گفت چرا رفتی مگه تو کمرت درد نمیکنه؟ منم جلوی همه گفتم اون باید شعور داشته باشه بفهمه که نمی فهمه

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
افرین تند حرف هم میزنن نگاه نمیکنن  ببینن دارن چه کار میکنن فقط هر هر کنان  میشورن میکوبن ...

منم دوس ندارم دلم نمیگیره جدا از اون یه عده چون ما کاشت ناخن و.. داریم هم فکر میکنن شستن ما تمیز نیست برای همین من ن کمک میخوام نه کمک میدم البته برای یک وعده مهمون بودن ن بیشتر 

ماجایی رفتیم مهمونی چندروز بودیم اونجا 

حالا ظرفارو که میشستم هیچ مشکلی نداشتم دوست داشتم کمک خانوم‌خونه بدم ولی مثلا ظهر برادرشوهرش با خانوادش میومدن واسه ناهار من یه تعارف میزدم اونام از خدا خواسته کل ظرفهارو واسه خودم میزاشتن هیچ کدومشون کمک نمیکردن 

واقعا خیلی نامردی بود اینجوری 

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  
سال اول کرونا که همه راهها رو بسته بودن.من هم چندین بار کرونا گرفتم در حد بستری و تا دم مرگ و زیر اک ...

وااااااای چقدر بی درک بودن 

باید کمک میکردن دیگ 

مگه میشه یکی ۱۰ روز بمونه ولی کمک نکنه😑😑😑بیچاره میزبان چه گناهی کرده 

وقتی یکی بیشتر از یک روز میمونه باید تو هرکاری کمک کنه واقعا 

شاید خیلی میزبان خوبی بودید بخاطر همین 

مامانم خیلی طرف بابامو دعوت میکرد یا خودشون میومدن نزدیک شام و ناهار،میموندن خونمون 

میدیدی عموم اینا نزدیک ناهار اومدن و ناهار موندن خونمون بعدش شام هم موندن 

ولی خب زنش هیچ کاری نمیکرد 

خب لامصب ما که دعوت نکردیم تورو،خودت پاشدی اومدی

حداقل یه کاری بکن دیگه،در حد چای ریختن یا سفره جمع کردن 

اگه دعوت میکردیم خودمون یه چیزی ولی وقتی بدون دعوت رفتی و مزاحم شدی حداقل تو سفره پهن کردن و... کمک کن

ولی اصلا خودشو به کار نمی‌داد 

به مامانم گفتم رو نده بهشون تا دیگ نیان

دیگ الان نمیان اصلاااااا

ما خودمون از اول نمیرفتیم مگر اینکه دعوت کنن

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
چجوری روشون میشه؟

نمیدونم بخدا من مثلا تنهایی ظرف ۲۰ونفرو میشستم 

حالا هرچی توی یخچال بود خالی می‌کرد یا تا فواصل درست کردن ناهار هرچی ظرف بود نمیشست همه رومیزاشت ناهار که خوردیم میشستم

یعنی کمر درد میگرفتم 

خودشون میرفتن می‌نشستند منه مهمان توی آشپزخونه بودم 

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی  
بله کسی بیاد خونه من از صبح ظرف هام میچینم روی هم به تعداد از بشقاب و قاشق و لیوان استکان و همه چیز ...

اونوقت من دو شب پیش بار اول ماشین ظرفشوییمو روشن کردم انقدر جاریم مسخره بازی درآورد که اینهمه دستمال مصرف کردی اینهمه نشستی برنجشو جدا کردی تا الان شسته بودیم ظرفارو یا مادرشوهرم اومد گفت میدادی بچه ها سریع میشستن.کاش همون لحظه تمام ظرفارومیدادم بشورن تا بفهمن مزه نریزن

اونوقت من دو شب پیش بار اول ماشین ظرفشوییمو روشن کردم انقدر جاریم مسخره بازی درآورد که اینهمه دستمال ...

نمیخواد با دستمال تمیز کنی 

شیر باز کن یه اب بگیر روش بزار ماشین 

فقط باید بشقاب پر برنج و استخون اینا خالی نکنی داخلش...

اگه میگفتی میگفتن بزار ماشین 😂مادرشوهر منم اولا میوفت اوو تا بزاری شستیم چند بار دید چه خوب و زود و راحته دیگه نمیگه😅😅

بله درست میگین چند وعده دیگه کسی مهمونا نیست هم خونه حساب میشه حتی توی مخارج هم باید نصف نصف کمک بده ...

درسته گلم 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️