2777
2789
با احترام به اسی جونم ...کسی بیاد خونه م حتی خواهر خودم نمیذارم دست به هیچی بزنه ...تموم ظرفات لب پر ...

دقیقا 

مادر شوهرم من اون اوایل میومد کمک 

دو تا از فنجون کریستالم و گیلاسم رو شکست یا بشقاب هام چند تایی لب پر شد و معلوم نبود دسته گل کی هست  همون شد دیگه اجازه نمیدهم کسی کمکم کنه همرو می‌زارم تو ماشین ما بقیه که قابلمه هست یا همون لحظه خودم می‌شورم یا می‌زارم رو گاز بعد رفتن مهمون ها می‌شورم 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونوقت من دو شب پیش بار اول ماشین ظرفشوییمو روشن کردم انقدر جاریم مسخره بازی درآورد که اینهمه دستمال ...

دستکش دستت کن همرو با دستکش تمیز کن بزار تو ماشین نه نیاز به دستمال داری نه شستن 

چه کاریه آدم یه وعده میره خونه کسی مهمون بعدش سه ساعت ظرف بشوره؟! والا کمر آدم تا میشه واقعا 

خب اون بنده خدا برا همین یه وعده مهمونی از صبح سر پا بوده و زحمت کشیده 

تازه اگه مهمون ظرف غذا رو هم بشوره آخر سر کلی ظرفهای میوه و آجیل و ... میمونه که باید خودش تنها بشوره 

اگه به همدیگه کمک کنیم و مراعات حال همدیگه رو بکنیم خیلی رفت و آمدها راحت تر و لذت بخش تر میشه 

من خودم خیلی مهمونی میدم و خیلی وقتها نمیزارم برام ظرف بشورن و هر جا هم برم حتما کمکش جمع میکنم و میشورم ولی اونی که هیچوقت کمکم نمیکنه و فقط میاد میخوره و میره حتی یه تعارف کوچیک هم نمیکنه که کمکت کنم همش خستگی مهمونی به تنم میمونه نه به خاطر ظرفهای نشسته به خاطر احساس بدی که بهم میده 

من به جای شما بودم زنگ میزدم به فامیلم گلگی میکردم و مستقیم میگفتم دیگه فلانی رو نیار من فقط خودتو دعوت کرده بودم 

علتش رو هم قشنگ براش توضیح بده 

آدم یه دعوتی رو میگه طرف کار نکرد اشکال ندارد منم میرم خونه ی کسی ظرف محاله بشورم چون لباس مهمونی تنمه و کسی هم بیاد نمیزارم بشوره ولی یه هفته جریانش فرق داره شما کلفت اونها که نیستی الان  بخوای جا اجاره کنی شبی کمتر از یه تومن نیست هر وعده غذا بیرون هم برای نفر کمتر از سیصد نیست ایشون ا این پول رو دفعه ی دیگه مجبور بشه خرج کنه می‌فهمه باید حرمت صاحب خونه رو نگه دارهین 

خب اون بنده خدا برا همین یه وعده مهمونی از صبح سر پا بوده و زحمت کشیده  تازه اگه مهمون ظرف غذا ...

اخه من شخصا تو خونه خودمون هم نمیشورم 

چون واقعا کمرم درد میکنه سر پا وایستادنی

بعدشم من یه ظرف میخورم ۳ ساعت باید اونجا ظرف بشورم

خب واقعا اونوقت دلم نمیخواد برم مهمونی،چون هیچ لذتی نمی‌برم از اون مهمونی

من نه دوست دارم خونه کسی رفتنی ظرف بشورم نه دوست دارم کسی اومدنی این کارو بکنه چون خیلیا کثیف میشورن و من واقعا اذیت میشم 

اصلا دوست ندارم مهمون دخالت کنه تو کارا 

خودمم جایی رفتنی در حد سفره پهن کردن و جمع کردن کمک میکنم 

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

بهترین کار اینه نه مهمان میری ظرف بشوری نه مهمان بیاد بشوره

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

یارو ی هفته مونده دگ نگو مهمون بهش 

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
خوبی اینکه کمک ندن اینه ازین اتفاقا یا رخ نمیده یا ب دست خودت رخ میدت

دقیقااا

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ما هم تو مهمونی کمک می کنیم هم مهمون بیاد توقع کمک داریم ولی خانواده همسرم این مدلین که می شینن خونه من ولی خونه فامیلاشون کار می کنن با اینکه من کمک می کنم تو مهمونیاشون بعد شرایطم مثله یه آدمه عادی نیست اصلا ولی مجبورم دعوت کنم سره همین واقعا کینه به دل گرفتم ازشون که شرایطمو می بیننو کمک نمی کنن هم بچه کوچیک شیطون دارم هم شوهرم مریضه حتی آشغالا هم خودم می برم نمی تونه برداره و پشت کنکوریم 

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

نمی خوام از شوهرم دفاع کنم  ولی آخه دیوار خیلی خراب شده تازه گچ کاری خونه تموم شده یه ماهه رف ...

درسته عزیزم ولی خب تقصیر شما چیه 

شوهرتون نباید شما رو مقصر بدونن یا جنگ اعصاب با شما درست کنن 

حالا فامیل شماست که باشه