2777
2789
اسی نگفتن که اسم مهمونوبگوچندباربچه ازت پرسیدن نسبتش چی بودنگفتی،کنجکاوشدن نسبتش چی بود!

فامیل دور بود عزیزم 

من فامیل نزدیک رو دعوت کردم اینم خودشو آویزون کرد اومد 

حالا بازم میگیم اشکال نداره خوش اومد 

ولی لامصب حداقل یه چای هم نمیریخت همش نشسته بود استراحت میکرد 

تازه ایرادم میگرفت 

خورشتت سبزیش خوب نبود برنجت فلان بود دیر بهمون شام دادی 

درحالیکه من همش بردم با ماشین خودمون چرخوندمش تا میرسیدم خونه میپریدم توی آشپزخونه خوب معلومه طول میکشه غذا آماده بشه یا بیرون شام‌ دادم یک بار گفت غذاش بد بود!!!

اره جاری های من انتظار دارن  انقدرم پرو ان  هی اخم تخم میکنن  چند نفری هی   ...

شوهر من چون میدونست تو خونمون اصلا نمیکنم

دیگ وقتی عقد کردیم کلا انتظار نداشت کار بکنم 

کلا دو تا جاری دارم اونا ولی خیلی اینور اونور میکردن 

منم کلا محل ندادم 

والا نمیتونم ظرف ۲۵ نفرو دوساعت بشورم پای سینک

مادرشوهرم با اینکه ماشین ظرفشویی داره ولی نمیذاره داخلش

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من در تعجبم این عروسا که با مادر شوهرشون مشکل دارن خب درست زندگی شخصیشونه بعد میان میگن ما کمک نمیکنیم ظرف نمیشوریم شما انجام میدین بلا نسبت خرید

این ته بی فرهنگیه نسشتن ظرف خورده خودتون

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)

اکثرن عروسا رو دیدم اینجوری بودن خونه مادر شوهر اعتقادشونم لینه تا خواهر شوهر هست من کار کنم که چی بچه شون ک ارومه و اصلاااا هیچ نقی نپیزنه رو بغل میکنن ک مثلا خیلی زرگن نمیدونن پشتشون همه چه حرفایی ک نمیزنن 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

یک هفته ک قطعا باید کمک بده ولی کسی ک مهمون دعوت میکنه اگه نمیتونه غلط میمنه دعوت میکنه من ماشین ظر ...

ببخشید ولی یه کم مهربون تر باش 

همه ماشین ظرفشویی ندارن ، درسته وظیفه مهمان نیست ولی ادب حکم می‌کنه وقتی جایی میریم کمک کنیم 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
یک هفته ک قطعا باید کمک بده ولی کسی ک مهمون دعوت میکنه اگه نمیتونه غلط میمنه دعوت میکنه من ماشین ظر ...

اون مهمونی که شما میگی کار نمیکنی و اونهم کار نکنه.مال یک شام یا ناهاره.اما واقعا یک هفته خیلی سخته حتما مهمون یک هفته ای نداشتی.فکرشو بکن از رختخوابشون صبحانه ظرفا جارو تنقلات میوه ظرفهای میوه و اجیل و اینا باز ناهار وصبحانه و عصرانه و شام.پواقعا از پا در میای

کی میره خونه کس دیگه یه هفته بمونه

مگر ادم پررویی باشه

این ادم کمک هم بکنه باز مونون یه هفتشو توجیه نمیکنه 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

با احترام به اسی جونم ...کسی بیاد خونه م حتی خواهر خودم نمیذارم دست به هیچی بزنه ...تموم ظرفات لب پر میشه لیوانات یکی ش هست دوتاش شکسته چربی مونده رو ظرفام بماند .... اینجوری دیگه خیالم راحته

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

شوهر من چون میدونست تو خونمون اصلا نمیکنم دیگ وقتی عقد کردیم کلا انتظار نداشت کار بکنم  کلا د ...

منم خونمون وقتی مجرد بودم کار نمیکردم 

الانم متاهلم نوبتی با همسرم انجام میدیم چه غذا چه ظرف و جارو و...

ولی توی مهمونی قضیش فرق میکنه همیشه کمک میکنم چون شخصیت خودم خورد میشه اگر بشینم 

اون مهمونی که شما میگی کار نمیکنی و اونهم کار نکنه.مال یک شام یا ناهاره.اما واقعا یک هفته خیلی سخته ...

اره اصلا چرا نگهش داشتی یه هفته

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

اگه یه وعده میمونن نباید انتظار کمک داشته باشی

ولی بیشتر از یه وعده دیگه مهمون نیستن ، صاحب خونن و باید کمک کنن زیاد

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده