2777
2789

بعد خیلیا اومدن گفتن چند تا واست آیه الکرسی خوندیم

یکشب دیگه شوهرم با قمه جلوی خونم میگشت هی میفتاد زمین از بس خورده بود اومدم تاپیک زدم  سهم امشب منو نینی سایتی ها بدین،، نفری سه تا آیه الکرسی بخونید کارم گیره که بعد نیم ساعت از تاپیک،، شوهرم زنگ زد با مهربونی گریه که عشقم کاریت ندارم،، فرداش دوباره هار شد که مهم نبود چون اون شب جون مون در خطر بود،، حتی من سعی می‌کردم خونسرد جلوه بدم بچه هام مثل بید میلرزیدن

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...

یکشب باز افتاد به شب شهادت مولا،، مجدد پسرم زنگ زد که آبجی بیهوش شده،، اومدم تاپیک زدم جان علی ع بیایید دعا کنید دخترم دو ساعت باهام فاصله داره،، یکی هست زنک بزنه شوهرم نمیاد جواب نمیده چیکار کنیم دعا کنید دخترم حالش خوب بشه

بعد ۱ ساعت دخترم حالش خوب شده بود،،

کاریم ندارم این وسط ی کاربری گفت اگر راست میگی شماره شکهرتو بده زنگش بزنم تا شماره دادم کلا دیگه کاربره جوابمو نمی‌داد قبلش تو خصوصی حرف زدیم یه عالمه بعد شماره اصلا دیگه جوابمو نداد

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از شدت فشار ۸ ماه مریض شدم و بیکار وبی پول مثل ریگ هم طلا می‌فروختم همش این وکتر و اون دکتر تا یک کمی خوب شم،، بعد که تاپیک زدم مجدد برگشتم سر شغلم،،

بقیه شو نمیگم بزرگترین معجزه رو میخاستم بگم که وسط بیابون اتفاق افتاده بود برام

بچه ها من ۱۰ ،،۱۲ سال هر روز کتک میخوردم شوهرم یا شیشه می کشید یا مشروب میخورد  هرشب به رنگ دیوار که چرا سفیده چرا آسمون آبیه منو کتک میزد

الهی شکر ، انشاءالله حاجت روایی همه گرفتارها 

اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِكَخدايا لعنت کن نخستين ستمگرى را که بزور گرفت حق محمد و آل محمد را و آخرين کسى که او را در اين زور و ستم پيروى کرد *- اَللّهُمَّ الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتى جاهَدَتِ الْحُسَيْنَ وَ شايَعَتْ وَ بايَعَتْ وَ تابَعَتْ عَلى قَتْلِهِ اَللّهُمَّ الْعَنْهُمْ جَميعاًخدايا لعنت کن بر گروهى که پيكار کردند با حسين عليه السلام و همراهى کردند و پيمان بستند و از هم پيروى کردند براى کشتن آن حضرت خدايا لعنت کن همه آنها را 🤲

خونه برای خودم بود ،، طلاها،، حتی بچه ۳ سالمو با ۲ ماهه تنها میزاشتم میرفتم ۲ ساعت سر کار بی کس و تنها،،  بعد میومدم شوهرم زنگ میزد بیام ببینم برنج و مرغ نپختی کشتمت من غذای خوب میخام منم از ترس کتک ،، انجام می‌دادم شب میومد غذاشو میخورد منم میزد و میخابید و هرشب کارمون همین بود انقد میلرزید م و بی کسی بهم رخنه کرده بود و کتک وعده غذایی بود انگار ا

ای خدا  با نینیسایت ی ها همزمان بخون توهم ببینی

انشالله همتون حاجت رواشید

اسمم مبینا

میشه برامنم دعا کنید بزودی یه بخت خوب نصیبم شه خونه ی پدرم سختمه

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰

مشاهده افراد آنلاین اون بالا زده اونجا رو ببینی معلومه چندنفر هستن

شما بگو

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر