2777
2789
عنوان

به یاد خواهر جوون مرگم

437 بازدید | 26 پست

13 فروردین دردش گرفت تقریبا همه تو تعطیلات بودن،بردنش بیمارستان بعد چند ساعت بچش بدنیا اومد ولی خودش رفت آی سی یو یه هفته اینجا بیمارستان بود، 40 روزم تو تهران،بدون اینکه یه دل سیر بچشو ببینه از دنیا رفت و داغش به دلمون موند، هیچوقت نگاه هایی که شبی که فرداش قرار بود بره تهران بستری بشه به بچش می‌کرد یادم نمیره💔

ممنون میشم یه صلوات برای شادی روحش بفرستین 

از همه ی درگذشتگان تون یاد کنیم امشب 🖤

یعنی بعد زایمان بچش مرد دلیلش چیبود میش بگی

من هیچوقت واسه هیچ آدمی بد نخواستم حتی واسه اونیکه دلمو زیر پاش له کردیا اونیکه دلیل گریه هام بود یا حتی اونیکه واسم بدخواست میدونی فک میکنم انعکاس همین رفتارمه که همیشه خدا برام جوری میچینه که ب مو برسه اما پاره نشه♡♡♡✓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارحمتش كنه روحش شاد

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

وقتی دلتنگ میشی،

دیگه حرف نمیزنی!

کاری به کسی نداری!

تنهایی آرومت میکنه!

از جمع آدمایی که باهاشون

حرف مشترک نداری فاصله میگیری!

سکوت میکنی !

صبر میکنی!

چشمات رو میبندی!

فقط به کسی که دلتنگشی فکر میکنی !

به فاصله ای که هست !

به حرفایی که بهش نزدی،

به حال بدی که داری!

الهی بگردم🥺🥺🥺🥺😭😭😭🏌️‍♂️

خدا بیامرزه 

براشون فاتحه میخونم با صلوات کبیره

چند وقته؟چن سالشون بود بیچاره

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
یعنی بعد زایمان بچش مرد دلیلش چیبود میش بگی

سهل انگاری پزشک یا پرستار بود، یه کاره برگشتن گفتن سرطانش عود کرده، کدوم سرطان، قبلش سالمه سالم بود اون همه آزمایش اون همه سونو مگه میشه سرطانو نشون نده 

الهی بگردم🥺🥺🥺🥺😭😭😭🏌️‍♂️ خدا بیامرزه  براشون فاتحه میخونم با صلوات کبیره چند وقته؟چن س ...

خدا عزیزاتو برات نگهداره، 9سال میشه فردا تولد بچشه ولی ما ندیدیمش تا حالا، 21سالش بود