2777
2789

خواهرشوهرم طبقه بالای منه. بعضی وفتا دعواهای منو شوهرمو از زبون بقیه میشنیدم ولی زیاد مهم نبود. شوهرم مدیریت میکرد. الان اون یکی خواهرشوهرم مثلا داشته میرفته خونه خواهرش طبقه بالای ما. منم تو خونه داشتم با خواهر خودم پشت سر اینا حرف میزدم وایساده پشت در همه رو گوش کرده. من میدونم پشت سرشون حرف زدم ولی ادم با خواهرش پیش میاد این چیزا رو بگه. من تو خونه خودم راحت نیستم نمیتونم حرف بزنم با کسی. حتی انگار چند دفعه گوش کرده. یعنی واسه من مهم ن میومده اینم میومد گوش میکرد. از اول عید قیافه میگرفت برام. زنگ زدم گفتم چیشده داد و بیداد کرد بعدشم قطع کرد گفت نکبت بهم. منم با شوهرم خوب نیستم. مادرشوهرمم طرف دخترشو مسلما میگیره. منم گفتم دیگه پامو جایی نمیزارم که شماها باشین. واقعا هم نمیرم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چقدر بلند حرف میزنید که صداتون میره بیرون؟

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

والا هر کسی از جایی گذشتنی ببینه پشت سرش حرف میزنن یه لحظه گوش میکنه نا خود آگاه ببینه چی میگن پشت سرش خیلی طبیعیه درسته کار اون اشتباه بوده ولی اشتباه اولو شما انجام دادی با یه عذر خواهی کوچولو میتونستی اوکی کنی