_fati_fati مدیر استارتر عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 12049 عنوان یه وقتایی... 75 بازدید | 4 پست یه وقتایی هستنه گریه کردن آرومت میکنه نه نفس عمیقنه یه لیوان آب سرد نه داد زدنﻳﻪ ﻭﻗﺘﺎﻳــــــــي ﻫﺴـــــﺖ ﻛﻪ ﻓﻘﻂ نیاز داریبرای همیشه نباشی ﻫﻤﻴﻦ ….!! ((درخواست دوستی هیچکی رو قبول نمیکنم حتی خانما🌱)) 1403/01/13 | 01:12 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ssssssaa عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 330 یه وقتایی هست ، آدم اینقدر حالش خوبه ، که هیچ اتفاقی نمیفته ، حال خوبشو خراب کنه ! از این روزا واستون آرزو میکنم 🥀♥🌹امضام رو حتما بخونید🌹♥🥀 برا حل مشکلاتت وعاقبت بخیری ایران عزیز اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم یازهرا س اللهم عجل لولیک الفرج 🙏🥀
ssssssaa عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 330 یه وقتایی هست ، آدم اینقدر حالش خوبه ، که هیچ اتفاقی نمیفته ، حال خوبشو خراب کنه ! از این روزا واسه همتون آرزو میکنم 🥀♥🌹امضام رو حتما بخونید🌹♥🥀 برا حل مشکلاتت وعاقبت بخیری ایران عزیز اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم یازهرا س اللهم عجل لولیک الفرج 🙏🥀
ssssssaa عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 330 یه وقتایی هست ، آدم اینقدر حالش خوبه ، که هیچ اتفاقی نمیفته ، حال خوبشو خراب کنه ! از این روزا واستون آرزو میکنم 🥀♥🌹امضام رو حتما بخونید🌹♥🥀 برا حل مشکلاتت وعاقبت بخیری ایران عزیز اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم یازهرا س اللهم عجل لولیک الفرج 🙏🥀