2777
2789

سلام عزیزان شبتون بخیر 

میشه راهنمایی کنید 

ما مدتی هست ک چند تا از اقوام نزدیک به بیماری سرطان روده بزرگ و معده  مبتلا شدن

الان مدتی هست من درد بالای معده دارم نفخ دارم و گاهی دلپیچه  درد میکنه معدم یهو میگیره بعد میسوزه معدم و میخاره جوری که از رو پوستم میخارونم 

دور نافم درد داره وقت آندوسکوپی و کولونسکوپی هم گرفتم خیلی خیلی میترسم و نگرانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم هیچی نیست مطمئن باش  من خودم چندین ساله ک معده درد دارم  مال شما برای استرس هست ...

شبا نمیتونم رو شکم بخوابم معدم فشار میاد درد میگیره انگار میخوابم ی چیزی تو معدم هست ب اون فشار میاد

درد دارم شدید 

امیدوارم چیزی نباشه خیلی استرس دارم 

شبا نمیتونم رو شکم بخوابم معدم فشار میاد درد میگیره انگار میخوابم ی چیزی تو معدم هست ب اون فشار میاد ...

ب شکم نخواب،قرص هیوسین بخور،قبل خواب یه لیوان آب بخور، حبوبات یه مدت حذف کن،استرس نداشته باش اشتها ت چطوره 

ب شکم نخواب،قرص هیوسین بخور،قبل خواب یه لیوان آب بخور، حبوبات یه مدت حذف کن،استرس نداشته باش اشتها ت ...

خوبه میخورم غذا 

از سرطان روده کوچیک میترسم خیلی علائمش رو دارم حتی کبود شدن بازو ها

خوبه میخورم غذا  از سرطان روده کوچیک میترسم خیلی علائمش رو دارم حتی کبود شدن بازو ها

نه عزیزم هیچی نیست شاید حساس شدی منم یه موقعی میگفتم بدنم کبود شده سرطان خون گرفتم 

اجابت مزاجت داری ؟؟ خونی؟