2777
2789

قبلا یک نامزدی ناموفق داشتم با پسر خالم که بهم خورد حدود دو سال بعد از اون اتفاق با یکی آشنا شدم که واقعا عاشقش بودم اونم عاشقانه منو میپرستید ولی خانوادم قبولش نکردن و به پیشنهاد بابام با یکی از اقوامشون ازدواج کردم 

الان یک بچه یک ساله هم دارم ولی هیچ وقت نتونستم با شوهرم از نظر حسی ارتباط بگیرم با اینکه هم خودش هم خونوادش هیچی برام کم نذاشتن 

بعضی وقت ها احساس گناه میکنم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

از روز اول هم عاشق شوهرت نشدی؟

بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم /فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم/اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد/ من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم..........تو مبین اندر درختی یا به چاه/ تو مرا بین کین منم مفتاح راه......سر پنهان است اندر صد غلاف ** ظاهرش با توست و باطن بر خلاف‌‌🤍

به زندگیت دلگرم شو

گذشته  ها گذشته 

آینده رو خودمون میسازیم

یادت باشه.

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از روز اول هم عاشق شوهرت نشدی؟

نتووونستم اصلا 

مدت کمی از رابطم نگذشته بود ک بابام دم گوشم خوند با شرایط تو بهتر از این گیرت نمیاد و...

شوهرم با اینکه قیافش خوبه خوشتیپه دستش به دهنش میرسه ولی من هیچچچ موقع نتونستم حسی بهش داشته باشه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
نتووونستم اصلا  مدت کمی از رابطم نگذشته بود ک بابام دم گوشم خوند با شرایط تو بهتر از این گیرت ...

قربونت برم با یه تراپیست صحبت کن شاید بشه الان کاریش کرد و عاشقش بشی

بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم /فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم/اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد/ من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم..........تو مبین اندر درختی یا به چاه/ تو مرا بین کین منم مفتاح راه......سر پنهان است اندر صد غلاف ** ظاهرش با توست و باطن بر خلاف‌‌🤍

عشقو خودت خلق کن ذهنت آزاد نیست درگیر قبلیاس فک کن یه ساتور گرفتی دستت ارتباط ذهنتو با گذشته قطع کن بچسپ به زندگیت خدا رو شکر همسرت خوبه خراب نکنی زندگیتو

پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...
اگ نداشتی چرا بچع اوردی

خونوادم که درجریان بودن باز دم گوشم خوندن که اگه ی بچه ازش داشته باشی مهرش به دلت میافته یه مشت چرت و پرت

منم انگار عقل تو سرم نبود

چقدر حیف واقعا . کاش واقعا هیچ وقت تن به ازدواجی که دوست ندارید ، ندید . چون همیشه دل آدم پیش اون ...

دقیقا

با اینکه شوهرم واقعا بی عیبه ولی من اصلا نتونستم بهش حسی داشته باشم 

احساس گناه میکنم

قربونت برم با یه تراپیست صحبت کن شاید بشه الان کاریش کرد و عاشقش بشی

از طرفی سنم هم کمه همش ۲۲ سالمه واقعا هم سن و سال هام رو که میبینم بیشتر از شوهرم بدم میاد انگار اون بیچاره مسئول بدبختی هامه

نمیتونم درکت کنم واقعا

کاش هیچوقت هم تو شرایط من نباشی که مجبور بشی درکم کنی

نتووونستم اصلا  مدت کمی از رابطم نگذشته بود ک بابام دم گوشم خوند با شرایط تو بهتر از این گیرت ...

قیانه خوبو اخلاق خوبو دستشم ب دهنش میرسه خب آدم عاشق همینا میشه دیگ خوشبحالت از بی دغدغگی دنبال دغدغه میگردی