2777
2789
عنوان

خیلی پشیمونم از ازدواجم کاش زمان برگرده عقب😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1579 بازدید | 55 پست
مطمئنم دوسم داره ولی اصلا محبت کردن بلد نیست  درصورتی که فردی ک داشتم باهاش آشنا میشدم خد ...

بهش یاد بده 

برو تو پیج دکتر فرزانه فردین فر توی اینستا 

یه فیلم داره به اسم زبان عشق 

اونو با شوهرت با هم ببینید

من خودم حاصل ازدواج اشتباهم چ رنجی کشیدم این وسط 

حالا جالبش اینجاست خودم هم شرایطم عین شماست البته من پدر و مادرم سالهاست جدا شدن 

نمیدونم با این وجود چرا خواستم بلایی ک سرخودم اومد سر بچم هم بیاد 

خدا منو ببخشه 

همش احساس گناه دارم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت می‌دونه که دوسش نداری،؟

شوهرم خودش هم آدم سردیه تقریبا و اعتراضی هم نمیکنه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
کار درست حسابی نداشت  روی لنج بود بار میبردن به کشور های عربی  فصلی بود دیگه کارش  ...

عزیزم من هر چی هم بگم بازم باید خودتون برید پیش مشاور  واینکه خودتون ب نتیجه برسید خودتون رو مقایسه نکنید شما الان مادر و همسر هستی تا دیر نشده نزار سردتر بشه زندگیت حداقل ب خاطر بچه ات 

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
بهش یاد بده  برو تو پیج دکتر فرزانه فردین فر توی اینستا  یه فیلم داره به اسم زبان عشق&nb ...

ممنون عزیزم 

خدا خیرت بده

حالا جالبش اینجاست خودم هم شرایطم عین شماست البته من پدر و مادرم سالهاست جدا شدن  نمیدونم با ا ...

منم پدرو مادرم جدا شدن بعد کلی کشمکش و دعوا 

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
فاجعه است همش دعوا استرس الان افسردگی دارم اصلا روز خوش ندیدم 

میدونم چی میگی 

عمیقا درکت میکنم 

مامان منم همش سکوت بلد بود هی کوتاه میومد 

به خاطر ما گه اذیت نشیم 

خداییش زنانگی هم بلد نبود

تا اینکه فهمیدم بابام  زن صیغه ای مطلقه داره 

دنیا رو سرم خراب شد 

به مامانم نگفتم ،فقط خودم داغون شدم 

تازگیا رابطش با مامانم خیلی بهتر شده 

واقعا میبینم که منم خوشحالم 

ولی ما نباید انقد حالمون وابسته به حال اونا باشه .به نظرت طبیعیه؟

ببین یه چیزی بهت بگم ... میگن لیلی و مجنون اگر بهم میرسیدن مشخص نبود که حتما زندگی عاشقانه ای داشته باشن!

الان تو زندگی هستی که خودت میگی از همه نظر خوبه ... پس ارزشش رو داره تمرکزت بزاری روش .... شاید مشاوره کمکت کنه 

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

میدونم چی میگی  عمیقا درکت میکنم  مامان منم همش سکوت بلد بود هی کوتاه میومد  به خا ...

بیشتر درگیر گذشته هستم پدر من واقعا ی روانی بود نمیشه گفت اصلا

عزیزم من هر چی هم بگم بازم باید خودتون برید پیش مشاور  واینکه خودتون ب نتیجه برسید خودتون رو مق ...

حتما عزیزم 

چون خودم هم توی همچین جو سمی بزرگ شدم اگه هنر کنم حداقل نزارم بچم این رو حس کنه

نتووونستم اصلا  مدت کمی از رابطم نگذشته بود ک بابام دم گوشم خوند با شرایط تو بهتر از این گیرت ...

اگه میرفتی تو اون زندگی ک عشقت هست بعد دائم خیانت میکرد و میزدت میفهمیدی عشق همه چیز نیست. 

الان بیشتر دلت از این ناراحته که هیچ مشکلی نداری عزیزم

خودم سنم کمه هم سن و سال هام رو که میبینم بیشتر غصه میخورم زرتی بعد ازدواج هم حامله شدم اصلا زندگی ن ...

فط تو بچه ی دوم عجله نکن 

حرف کسایی که میگن هم بازی بیار هم گوش نگم

حتما عزیزم  چون خودم هم توی همچین جو سمی بزرگ شدم اگه هنر کنم حداقل نزارم بچم این رو حس کنه

ایشالا مهر و محبت ب زندگیتون بیاد و خوشبخت و خوش باشی کنار بچه گلت