2777
2789

از وقتي يادمه دارم هر سال شبهاي قدر حالا ب غير از روزاي ديگ هر سال اين شبها از ته دلم گريه ميكنم نماز ميخونم و از خدا ميخام اخلاق شوهرم درست بشه خوب بشه امسالم همينو ميخام ولي انقد بي حس شدم گريمم نميگيره نميدونم نا اميد شدم😢ازتون خواهش ميكنم امسال شما برام دعا كنيد شايد شد😢خسته شدم بخدا خدايا صدامو بشنو اين حق من نيست بخدا دارم زجر كش ميشم 

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم در کنار دعا و توکل ، باید اقدام های موثر مثل آموزش ، پیجای روانشناسی ، مراجعه به مشاور و روانشناس خانواده انجام بدید . 

قلقشو پیدا کنید .

حساسیت هاشو بشناسید .

مثلا اگه خیلی غر میزنی ایراد میگیری غرورشو میشکنی لجبازی میکنه ، ازت بابت چه چیزهایی ناراحت میشه و خودتون پیدا کنید ریشه مشکلاتو و توی کاغذ بنویسید و تصمیم بگیرید اخلاقای بدتونو بزارید کنار و بجاش محبت و عشق و صمیمیت و از خودگذشتگی بیشتر نشون بدید . 

مثلا سعی کن چنجا محبت و توجه و حمایتتو ازش بهش نشون بدی اونم جبران میکنه 

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove
من برات دعا میکنم تو هم برای من دعا کن خواهش میکنم

مرسي عزيزم حاجت روا بشي

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

عزیزم در کنار دعا و توکل ، باید اقدام های موثر مثل آموزش ، پیجای روانشناسی ، مراجعه به مشاور و روانش ...

نميدونم چجوري بگم انگار مشكل رواني داره وقتي پيش هميم خوبه هيچ مشكلي نداره من يه ساعت فاصلمونه تا خونه مامانم اينا منو مياره نمياد خونه بعد خودش بر ميگرده فرداش ميگ بگو بابات بيارت يه دفعه ميگ بگو داداشت بيارت خب منم روم نميشه چند دفعه بگم يا خدانكنه برم خونه كسي اصلا ك احازه نميده برم خونه يكي از فاميلام با تمام دوستام قطع ارتباط كردم ديگ نميدونم چكارش كنم

ان شاالله درست میشه به حق حضرت علی  برای شفای دختر منم دعا کن

مرسي عزيزم ان شاالله دختر گلتم ب حق همين شباي عزيز خدا شفاش بده براش حمد ميخونم

نميدونم چجوري بگم انگار مشكل رواني داره وقتي پيش هميم خوبه هيچ مشكلي نداره من يه ساعت فاصلمونه تا خو ...

نشونه عدم مسئولیت پذیریه احتمالا توی خانوادشون پدرش هم اینجور بوده ‌ .

یا خسیسن یا خودشونو از وظایف میکشن کنار و از زن توقع کار دارن . مخصوصا اگه مادر شاغل داشته . 

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove
نشونه عدم مسئولیت پذیریه احتمالا توی خانوادشون پدرش هم اینجور بوده ‌ . یا خسیسن یا خودشونو از ...

اره توي خانوادشون اينجوري هست ن خسيس نيستن بي مسئوليتن چون خودش خواهراشو ميبره و مياره ميگ داداشت بايد بيارت يا بابات😐