مشکل_داری؟ مدیر عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 649 عنوان امروز رفتم شلوار پرو کنم... | مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 32 پست تو تنم نمیرفت انقد چاق شده بودم. دیگه از چربی هام خسته شدم. شدم ۶۴کیلووووووو.همه زده به شکم و پهلو و رونام. دلم میخواد چاقو بردارم چربیارو بکشم بیرون🥲🥲 اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 1403/01/12 | 23:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مشکل_داری؟ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 649 اصلا لازم به اذیت نیس غذاتو هرچقدر میخوری نصف کن یا به مرور کم کن من مشکلم اینه انگار چشمام سیر نمیشه. وگرنه مثلا پیتزا با دو تا برش کامل سیرم، ولی ولع دارم باز بخورم. قبلا اینجوری نبودم اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم.
zahrabano1 عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 8877 من مشکلم اینه انگار چشمام سیر نمیشه. وگرنه مثلا پیتزا با دو تا برش کامل سیرم، ولی ولع دارم با ... دیه باید سعی کنی رو نفست غلبه کنی منم اینجور بودم یه مدت کم خوردم دیه دلم نمیخواد زیاد بخورماخرین باری که وزن کردم حدود ۷ کیلو کم کرده بودم الان رو نمیدونم فکر کنم کمتر شدم