2777
2789
عنوان

امام زمان و پسر سرطانی اهل سنت

861 بازدید | 68 پست

سعید چندانی نوجوانی از خانواده اهل سنت ساکن شهر زاهدان بود .

در تعطیلات نوروز مادرش متوجه میشه سعید خیلی بی‌تاب و بی‌قراره و درد داره ، اونو می‌برن دکتر و بعد از آزمایش‌های متعدد دکتر بهشون میگه پسرتون سرطان داره.

دکتر بهش میگه بچه‌ت از دست رفته ، چون سرطان مثل گل پیچک تموم بدنشو گرفته.

سعید رو عمل می‌کنن و یک غده‌ی یک و نیم کیلویی رو از بدنش خارج می‌کنن اما چون سرطان از نوع بدخیم بوده بعد از یه مدت دوباره جای غده پر میشه و رشد می‌کنه.

بخاطر همین عمل ، پای سعید فلج میشه طوریکه بدون کمک برادرش نمی‌تونه راه بره .

بعد از اینکه دوباره غده عود می‌کنه برمیدارن بچه رو میبرن تهران. مادر سعید که کارش دائما گریه و التماس به درگاه خدا بوده! میگه : یه شب که سر سجاده نشسته بودم یه پرستار اومد پشت سرم نشست و آروم به من گفت : دوای درد بچه‌ت فقط جمکران‌ه!!!

این بنده خدا نمی‌دونسته جمکران چیه از سر سجاده بلند میشه و میره طبقه بالا اتاق آقای رییس و میگه :

اگه جمکران آمپوله یه دونه جمکران بدین به پسرم۰

اگه جمکران قرصه یه دونه قرص جمکران بدین به پسرم۰

اگه پوشیدنیه ، اگه نوشیدنیه ، هرچی که هست به پسرم یه دونه جمکران بدین!

رئیس بیمارستان گریه‌ش می‌گیره و دستور میده آمبولانسو حاضر می‌کنن و سعید رو اعزام می‌کنن به جمکران!

تو جمکران اتاق‌هایی هست که بیمارا میدن تا چند روزی که اونجا هستن راحت باشن.

خُدام جمکران وقتی میشنون که یه خانواده اهل سنت اومدن ، هم تعجب می‌کنن و هم سعی می‌کنن وسایل رفاهی اون‌ها رو فراهم کنن.

کسایی که به مسجد جمکران مراجعه می‌کنن معمولا به عیادت بیماران هم میرن ، در طول اون چند روز افراد مختلفی بارها به سعید سر می‌زنن.

اوضاع به همین منوال ادامه داشته تا شب شهادت حضرت زهرا. اون‌شب مادر سعید میگه من شب برای مراسم از اتاق بیرون رفتم و به سمت صحن مسجد جمکران حرکت کردم .

برادر سعید هم از اینطرف فک می‌کنه خب سعید خوابه و میگه منم برم تو مراسم  و میره ............ ( حالا اون شب چی گذشته رو بعدا می‌فهمید!)

فردا صبحش مادرش میگه من از دور اومدم و دیدم سعید اومده بیرون ایستاده (حالا اصلا فراموش کرده که سعید چند ماهه نمی‌تونسته راه بره)

از سعید می‌پرسه : اینجا چرا اومدی؟

-- اومدم دیگه!

-- داداشت تورو آورده اینجا ؟!

-- نه خودم اومدم !

سعید میگه مامان من برم چایی بیارم

خادمین مسجد جمکران میگن دیدیم ساعت هفت و هشت صبح سعید فلاسک چای دستشه و داره میاد برا چایی!!! همه تعجب می‌کنن و میگن : سعید ! عصات کو؟!

چطور اومدی؟!

وقتی می‌فهمن معجزه شده با دکتر باهر رییس بیمارستان آیت‌الله گلپایگانی تماس می‌گیرن میاد اونجا و میگن سعید رو هم بیارن!

ویدیوی مستند این ماجرا رو توی کانالم می‌تونید ببینید.

اجازه ارسال لینک نمیدن اما اسم کانالمو سرچ کنید:

dokhalili

اگه پیداش نکردین اسم کاربری من در تل :

Mehdop

یا می‌تونید اینجا درخواست بدین که لینک کانالو بدم بهتون.

لطفاً برای من دعا کنید 🙏😔

یه پسر خوب ☺️. آدما درست وقتی ترکت می‌کنن که می‌دونن بودنشون برات مهم شده ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر میکنیم که شب قدری دیگر روزیمان کرد.  ان شاء الله بهترین مقدرات رو در شب قدر برای شما و عزیزانتون بنویسند. در این شب گرانقدر التماس دعا، برای یک عزیزی که آواره و طرد شده است، دلش شکسته، در حقش ظلم شده، تک و تنهاست و یاوری نداره. لطفا دعایش کنید. اسمش مهدی است و لقبش صاحِبَ الزمان

بله ! امام حسین علیه السلام، علمدار داشت، تا یاورش باشد ، حضرت زینب داشت تا سنگ صبورش باشد اما امام زمان، امام حی و حاضر ما، در بین دوست دارانش نیز مظلوم واقع شده !  امیرالمومنین در مظلومیت ایشان فرموده:  صَاحِبُ هَذَا اَلْأَمْرِ، اَلشَّرِيدُ ( آواره )  اَلطَّرِيدُ ( طرد شده ) اَلْفَرِيدُ ( تک ) اَلْوَحِيدُ ( تنها ) است.

هر جمعه ای که بی ظهور، غروب میکند، یعنی ما آماده نبودیم و کربلایی دیگر رخ میداد او پدر معنوی ماست از پدر معنوی خود بخواهیم که کمک کند سربازش بشیم و برای ایشان دعا کنیم که او مهربان است و دعایمان می کند حتما.

#پیامک_مناسبتی_شب_قدر

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅
خدا رو شکر میکنیم که شب قدری دیگر روزیمان کرد.  ان شاء الله بهترین مقدرات رو در شب قدر بر ...

ممنون از شما 🙏

مسجد جمکران نزدیک قمه 

نزدیک قم نیست که

تو خود قمه 😅

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍
خب چرا این مسجد؟ 

یه سرچ بزنید مطالب خیلی خوبی در مورد مسجد جمکران وجود داره.

خب  الان چیو ثابت کردین والا اینقد از این چیزا شنیدم ولیهیچ وقت ندیدم

یه چیزی بهم گفتی چند دقیقه پیش

نمی‌دونم چرا خودتم همینطوری برخورد میکنی

تو همه تاپیک ها دنبال بهم زدن جو تاپیک🤔

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

کانال جز تل جایی دیگه نداری؟

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚