2777
2789

خواستم ببینم انجام دادید نتیجه گرفتیدیا نه ؟ لطفا کسایی که اعتقاد ندارن بی احترامی نکنن🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خد لعنت کنه کسی رو که زندگی دیگران رو با جادو جنبل تلخ میکنه انشالله به ذلت وخواری بیفته هرکس این کارا رو میکنه من دیدم ولی بعد از یه مدتی همه چیز خوب شده

خداوند همان گونه باتورفتارمیکندکه  درباره ی او گمان میکنی ❤️
خد لعنت کنه کسی رو که زندگی دیگران رو با جادو جنبل تلخ میکنه انشالله به ذلت وخواری بیفته هرکس این کا ...

خیلی بده واقعا بعضیا همچین کارایی میکنن😥 من منظورم دعاییه که به خودمون مربوط باشه مثلا خودت واسه خودتو خانوادت دعا کنی😂

اییی واییی عزیزمم چه بد😥

:) دارم جزر میکشم از خدا توی این شبای عزیز میخوام چندین برابر من زجر بکشه هرکس این کارو کرده

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

مطمعن باش میبینه عزیزم . از کجا فهمیدی این کارو واست انجام دادن؟؟

پیش ی دعانویس رفتم:) از اونا ک موکل داره 

بهم گفت

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆