2777
2789

حالم بده داشتم با بابام حرف میزدم شوهرم اومد خونه قطع ک کردم شروع کرد ب توهین حق ندارن ب تو زنگ بزنن دعوامون شد توهین کرد ب بابام یهو گف بابای تو کارگره ولی بابا من مرد بوده اینو ک گف دیگ نفهمیدم چیکار دارم میکنم اینقدر گریه کردم و داد بیداد کردم سرش حالم خوب نیست 😔 ادامه میداد میکشتمش 

بابا بدبخ من داره تو گرما سرما جون میکنه برا خانوادش 

هرچقدرم خطاکار باشه ولی اجازه نمیدم کسی چیزی بهش بگه 

😔😔😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چکار کرده که خطا کاره چرا مردا اینجوری شده واقعا انشالله که خدا به دلت ارامش بده عزیزم

اشتباه نیست پول خودش اگ مواد مخدر مصرف میکنه ب این چ اخه مدام اینو میکوبه تو سرم بابات موادیه 

اشتباه نیست پول خودش اگ مواد مخدر مصرف میکنه ب این چ اخه مدام اینو میکوبه تو سرم بابات موادی ...

چقدر مردا عقده این سلیطه باش ازت بترسه بگو از پول تو که نیست محتاج تو هم نیست

داد و بیداد کردی باید پرتش میکردی از یقش میگرفتی مینداختی بیرون

زدمششششش اینقدر با لگد زددددمششش بشقاب شکوندم روم نشد بگم خیلی حالم بد شد گفت بابات کارگر اصلا یهو انگار کشتنم ایقدر حالم بد شد

زدمششششش اینقدر با لگد زددددمششش بشقاب شکوندم روم نشد بگم خیلی حالم بد شد گفت بابات کارگر اصلا ...

عزیزم تو که حالشو گرفتی چرا اعصابت خورده

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
 زدمششششش اینقدر با لگد زددددمششش بشقاب شکوندم روم نشد بگم خیلی حالم بد شد گفت بابات کارگر اصلا ...

خوب کاری کردی

خب کارگر باشه مگ چشه کار کرده نون حلال آورده سرسفرش بنده خدا انگار دور از جون دزدی یا کاری کرده مردتیکه عوضی میگه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

خوب کاری کردی خب کارگر باشه مگ چشه کار کرده نون حلال آورده سرسفرش بنده خدا انگار دور از جون دزدی یا ...

این عوضی میگ کارگر وگرنه بابام کارگر نیست😔 فقط چون ایران کار نمیکنه فک کرده زیر دیت کسیه کارش

این عوضی میگ کارگر وگرنه بابام کارگر نیست😔 فقط چون ایران کار نمیکنه فک کرده زیر دیت کسیه کا ...

اصلا کارگر باشه مگ چیه کار میکنه نون حلال در میاره 

ولش کن بابا بیشعورو چه آدم عوضیه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚