دخترم متولد بهمن ۹۸ هستش الان ۴ سال و دوماهشه بخدا قسم بیزارم کرده عید هرجا رفتیم از اول تااخر گریه کرد تازه وقتی تصمیم گرفتیم برگردیم خونه آروم میشد میدید میخواهیم بریم باز گریه شروع میشد یکی میومد خونه میگفتیم مثلا عزیزم عیدت مبارک چی دختر نازی یا چه پسری مودبی و ازاین حرفا مهمون فراری میشد ازبس گریه و داد بیداد راه مینداخت دیگه تااخرش بخونید چه اخلاقی داره بچه های یکسال ازش کوچکتر آروم و بیصدا اسبا بازیاشون میاوردن که بیا بازی کنیم این همش گریه..الان حال روحیم بهم ریخته س دلم میخواد میتونستم ی جوری بزنمش صدا خر بده بیشتر از توچ توچ کردن بقیه اذیت میشم
لوسه تنبیه کن .مثلا چیزی ک دوس داره ازش بگیر یا محدودش کن .یه مدت اصلا از خونه بیرون نبرش بگو چون اذیت میکنی.اگه خانومای سایت منو نمیخورن والله گاهی بچه رو باید زد ک دور بر نداره بچه ها این دوره زمونه خییلی پرو ان
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای وااااااااااای انگار دختر منو گفتی ۵سالو نیمشه...بقران همین الان داره بقل گوشم گریه میکنه......با هیچکس بازی نمیکنه وسایل همه رو مبگیره بازی میکنهواون موقعه اخلاقش خوبه..ولی اگ طرف یدیقه دستش بخوره ب وسایل ای ینی قیامت میکنه.....ب غذا خوردن ب لباس موهاش همه چیییییییییزش گیر میده گریه میکنه...منم یا داد میزنم یام ک اخر کتک میخوره.بقران کم میارم....با جووووونم درکت میکنم
دختر منم ۹۸ ای هست فوق العاده بد رفتار بهش حرف بزنی داد میکشه دستشویی نمیره نمیزاره موهاشو شونه کنم ببندم جیغ و داد میکشه موبایل میخاد بگم نه جیغ میزنه از صبح ک بیدار میشه ۶ عصر به زور دستشویی میره از مهمون و مهمونی و این روانی شدم مردشور عیدو ببرن