2777
2789

سلام دوستان 

من بچه اولم تازه 40 روزش هست که ب دنیا اومده و اصلا تجربه ندارم تو شهر غریب هستم 

حالا میخام برا عید برم چند روز خونه مادرشوهرم بمونم من نمی‌دونم تو اون چند روز همش بچه پوشک باید باشه ؟؟ اصلا نمیتونم اونجا بچه رو چطور نگه دارم آخه بالاخره خونه خودم راحت تر با مسئلخ کنار میام چون خودم هستم کسی نیست ک گیر بده بگه کارت اشتباه هست و....

خواهش میکنم راهنماییم کنید 

اول از اینکه من چند روز میمونم آیا همش پوشک باشه ؟؟ بعد بچم کلا حساسیت داره یعنی کلا به همه چی حساسه ،پوشک کردم الان ملتهب شده و پماد کالاندولا زدم .

کلا با این خساسیتش چکار کنم هم لبنیات نمی‌خورم هم حبوبات .

کلا چی ببرم چطور بچه رو جمع و جور کنم ک خیلی گریه نکنه یا کلا تجربیات خودتون رو بگید 

بچم رفلاکس هم داره متاسفانه .

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 

رژیم هایی که دکتر گفته درمورد رفلاکس رو رعایت کن بچه رو پوشک‌میکنی دیر دیر عوض نکن که ملتهب نشه همیشه با لوسیون نواحی ملتهب رو ماساژ بده

❤️ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️🖤پرنیام🖤من عشقت رو به همه دنیا نمیدم حتی یادتو به کوه و دریا نمیدم به یاد تو میمونم واسه همیشه حالا که دنیا خواست من و تو تنها بمونیم به یادت میمونم جواب دنیا رو میدم کاشکی منم شبیه تو کم میشدم از روزگار واسه دوباره دیدنت بگو مونده چندتا بهار هنوز به یاد تو شبا به آسمون خیره میشم یا منو با خودت ببر یا دوباره بیا پیشم کسی بجز تو این روزا حال منو نمیدونه بگو کدوم جاده منو به شهر تو میرسونه همدم این روزای من عکس رو دیوارت شده🖤

مرتب بچه رو بشور کامل کالاندولا بزن و بعد پوشک کن

بین هر بار پوشک نیم ساعت پوشک نکن و دورش دسمال بپیچ اما حتمن زیرش تشک تعویض پهن کن تا اگر جیش کرد به فرش تا تشکش نم پس نده

هر بارم پوشکش رو داخل نایلون فریزر بنداز تا بوش نپیچه

کالاندولا همیشه بزن نه فقط وقتایی که بدنش سرخ شده

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینکه گاهی اوقات وقتی میدونی تازه دستشویی کرده پوشک رو باز کن و بزار یکم بدون پوشک باشه تا هوا بخوره از این زیر انداز نایلونی ها بنداز زیرش همین یبار مصرف ها که زمین رو کثیف نکنه

❤️ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️🖤پرنیام🖤من عشقت رو به همه دنیا نمیدم حتی یادتو به کوه و دریا نمیدم به یاد تو میمونم واسه همیشه حالا که دنیا خواست من و تو تنها بمونیم به یادت میمونم جواب دنیا رو میدم کاشکی منم شبیه تو کم میشدم از روزگار واسه دوباره دیدنت بگو مونده چندتا بهار هنوز به یاد تو شبا به آسمون خیره میشم یا منو با خودت ببر یا دوباره بیا پیشم کسی بجز تو این روزا حال منو نمیدونه بگو کدوم جاده منو به شهر تو میرسونه همدم این روزای من عکس رو دیوارت شده🖤

اگه بچه حساسیت داره از دستمال مرطوب اصلا استفاده نکن بدا پاک کردنش

در مورد رفلاکسش هم

باید بهش شیر خشک مخصوص رفلاکس در کنار شیر خودت بدی

هر دو ساعت یک بار بچه رو شیر بده

غذای خودتم کنترول کن

شکمش رو با روغن بچه ماشاژ بده یبوس نشه

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
رژیم هایی که دکتر گفته درمورد رفلاکس رو رعایت کن بچه رو پوشک‌میکنی دیر دیر عوض نکن که ملتهب نشه همیش ...

زژیم خاصی نگفته فقط همین ک باد گلوس رو بگیرم و حبوبات و لبنیات نخورم .

یعنی در یک شبانه روز نزدیک ۱۲ تا پوشک عوض کنم ب نظرت گیر نمیدن؟؟؟, 

همون پماد کولاندولا خوب نیست؟؟؟

لوسیون چی ؟

مرتب بچه رو بشور کامل کالاندولا بزن و بعد پوشک کن بین هر بار پوشک نیم ساعت پوشک نکن و دورش دسمال بپ ...

خب پسر هست زیرش که از زیرانداز میندازم اما پسر که جیش کنه اگه باز باشه که امکان داره هر طرف جیش کنه چون دیدید پسرها زیرشون نم چیزی باشه باز ی طرف دیگه خیس میشه 

باید چکار کرد 

زژیم خاصی نگفته فقط همین ک باد گلوس رو بگیرم و حبوبات و لبنیات نخورم . یعنی در یک شبانه روز نزدی ...

بله روز ۱۲ تا معمولشه 

من برا دخترم لوسیون چیکو استفاده کردم

در مورد رفلاکسش هم باید بهش شیر خشک مخصوص رفلاکس در کنار شیر خودت بدی هر دو ساعت یک بار بچه رو شیر ...

شیز خشک ببلاک گفته اما اصلا نمی‌خوره.هر وقت هم ب زور دادم ک مثلا خوب گرسنه شده و من از شیر خشک دادم دیدم بعدش بالا آورده و حالش رو بد کرده .

خب پسر هست زیرش که از زیرانداز میندازم اما پسر که جیش کنه اگه باز باشه که امکان داره هر طرف جیش کنه ...

یه پارچه تمیز بزن روش

در مورد رفلاکسش هم باید بهش شیر خشک مخصوص رفلاکس در کنار شیر خودت بدی هر دو ساعت یک بار بچه رو شیر ...

پسز هست و گرمی زیاد داره با روغن چرب میکنم کلا پر از جوش میشه بدنش گرما زیاده