آناهیتااهورامهر مدیر استارتر عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 168 عنوان جاهای دیدنی بوشهرو میدونید؟ 310 بازدید | 7 پست دوستان من کلا ۳ روز بوشهر قراره باشم.میشه جاهایی که حتمن باید رفت و اینکه چقدر دیدنش وقت لازم داره و مسافتش از شهر چقدره بهم بگیذ؟ ممنونم 1403/01/12 | 19:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dr_drug عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 880 سلام عزیزم ریشهر شهر بازی شغاب ماورای باور های ما ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتی است فراتر همه تصورات راست و چپ تو را انجا خواهم دید
dr_drug عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 880 خیابون ساحلی هم ک کلا مسافر ها چادر زدن اگ خواستید اونجا خوبه برا چادر ماورای باور های ما ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتی است فراتر همه تصورات راست و چپ تو را انجا خواهم دید
ارتباط_بدون_خشونت عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 2215 اگر از بافت تاریخی خوشتون میاد، یه بخشی از شهر بوشهر بافت تاریخی داره که قشنگ نصف روز میشه توش قدم زد. ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزهی nvc 😊
آناهیتااهورامهر مدیر استارتر عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 168 سلام عزیزم ریشهر شهر بازی شغاب ممنونم اهل شهربازی نیستم چیز خاصی داره پارکش؟
آناهیتااهورامهر مدیر استارتر عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 168 سلام عزیزم ریشهر شهر بازی شغاب میدونی شما گناوه چی داره میگن برو؟
dr_drug عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 880 ممنونم اهل شهربازی نیستم چیز خاصی داره پارکش؟ ن شهر بازیه چون مسافرا عموما اونجا هستن گفتم وگرنه دریاس و شهر بازی راستی بافت قدیمم جالبه ماورای باور های ما ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتی است فراتر همه تصورات راست و چپ تو را انجا خواهم دید
dr_drug عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 880 میدونی شما گناوه چی داره میگن برو؟ والا ما ک گناوه عموما برا خرید میریم چون هم کیفیت و تنوع دارن هم قیمت مناسب ماورای باور های ما ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتی است فراتر همه تصورات راست و چپ تو را انجا خواهم دید