2777
2789
عنوان

جاهای دیدنی بوشهرو میدونید؟

310 بازدید | 7 پست

دوستان من کلا ۳ روز بوشهر قراره باشم.میشه جاهایی که حتمن باید رفت و اینکه چقدر دیدنش وقت لازم داره و مسافتش از شهر چقدره بهم بگیذ؟ ممنونم

خیابون ساحلی هم ک کلا مسافر ها چادر زدن اگ خواستید اونجا خوبه برا چادر

ماورای باور های ما ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتی است فراتر همه تصورات راست و چپ تو را انجا خواهم دید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر از بافت تاریخی خوشتون میاد، یه بخشی از شهر بوشهر بافت تاریخی داره که قشنگ نصف روز میشه توش قدم زد. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
ممنونم اهل شهربازی نیستم چیز خاصی داره پارکش؟

ن شهر بازیه چون مسافرا عموما اونجا هستن گفتم وگرنه دریاس و شهر بازی راستی بافت قدیمم جالبه

ماورای باور های ما ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتی است فراتر همه تصورات راست و چپ تو را انجا خواهم دید
میدونی شما گناوه چی داره میگن برو؟

والا ما ک گناوه عموما برا خرید میریم چون هم کیفیت و تنوع دارن هم قیمت مناسب