2777
2789

من از مجردی pco بودم و تنبلی تخمدان دارم. 3 بار باردار شدم فقط بارداری وسطم بدون داروی محرک تخمدان بود که اونم سقط شد تو هفته 6

الان هم در بارداری سوم هستم

در جوابت بگم که من هیچ وقت خوب نشدم حتی بعد از زایمان تازه بعد از سقط بدتر هم شدم. ولی من حدود 10 کیلو اضافه وزن دارم و با کاهش وزن همیشه خیلی بهتر میشم. دارو هم مصرف نمیکنم یه جورایی باهاش کنار اومدم   

سانی رز جان یعنی بعد از سقط بدتر میشه؟؟؟من سه ماهه سقط کردم تنبلی داشتم دو ماه سر موعد پری اومد این ماه 40 روز شده اصلا خبری نیس!

يــه دخـــــتر دارم شــ😊ـا نــداره صــــــورتی داره مــ🌛ــا نـداره از خوشــــگلی تا نــداره😍😍😍😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفس جان برای من که بعد از سقط اینطوری شد. کارم به جایی کشید که تا امپول نمیزدم پری نمیومد. گاهی تا سه چهار ماه طول کشید شایدم بیشتر

انشالله که برای شما اینطور نشه.

واقعا بد دردیه من خیلی اذیت شدم باهاش. از زمان بلوغ باهام بوده. البته برای بارداری خیلی دچار دردسر نشدم و دو بار با سه ماه خوردن قرص طبیعی باردار شدم ولی اعصاب آدمو بدجور بهم میریزه

سلام گلم من اولین بارداریم رو سریع بعد دو ماه شدم الان برای دومی اقدام کردم دوماه هست ولی نشدم هنوز 10کیلو اضافه وزن دارم برای همین یکماه متفورمین خوردم ولی فرقی نکرده ی دوره پریودم عقب می افتاد رفتم سونو گفت با نمای pcoولی تازگیا رفتم گفت اثری ازش نیست الحمدالله  

خاله های مهربون میشه برای سلامتی من که توی دل مامانی هستم صلوات بفرستین  اللهم صل علی محمد وال محمد .
منم ۸ این ماه زایمان کردم ولی به خاطر مسمومیت بارداری تو ۳۰ هفته مجبور به زایمان شدم.متاسفانه بچم زنده نموند.خیلی داغونم

اخی الهی ناراحت شدم گلم انشاالله خدا یه نی نی خوجل بهت بده  صحیح وسالم

خاله های مهربون میشه برای سلامتی من که توی دل مامانی هستم صلوات بفرستین  اللهم صل علی محمد وال محمد .
به خاطر مسمومیت بچم بعد از ۲۵ هفته وزن نگرفته بود فقط ۷۶۰ گرم بود.مرسی عزیزم.واقعا خیلی سخته خدا واسه هیچکی نخواد

الهی امین عزیزم

منم ۸ این ماه زایمان کردم ولی به خاطر مسمومیت بارداری تو ۳۰ هفته مجبور به زایمان شدم.متاسفانه بچم زنده نموند.خیلی داغونم

وای عزیزم خدا صبر و اجرت بده

من هفته 26 هستم و ریسک پره اکلامپسی دارم علامتت چی بود و ازکی ؟

خیلی ورم کرده بودم فقط همین.علائم فشار بالارم نداشتم ولی وقتی رفتم معاینه گفت فشارم خیلی بالاست.متاسفانه دکتر من خیلی گیج تشریف داشتو با وجود ورم بالا منو یه ازمایش دفع پروتین منو نفرستاد

من به معجزه ایمان دارم
خیلی ورم کرده بودم فقط همین.علائم فشار بالارم نداشتم ولی وقتی رفتم معاینه گفت فشارم خیلی بالاست.متاسفانه دکتر من خیلی گیج تشریف داشتو با وجود ورم بالا منو یه ازمایش دفع پروتین منو نفرستاد

عزیزم

منم آزمایش ندادم اما سابقه فشار بالا دارم صورتم یه کم ورم داره

تو اندازه شکمت یا حرکات بچه تغییری احساس میکردی؟