2777
2789
عنوان

نتونستم جهازبگیرم😣

335 بازدید | 20 پست

دوستان یه سالی میشه ازدواج کردم چون قبلن نامزدی ناموفق داشتم جهازگرفته بودم کموبیش ولی فرشم مثلا خیلی قدیمی شده مبلمان سرویس خوابم که بابام نتونست بگیره خیلی گرون شده بود همسرمم توانش نرسید خیلی ناراحتم بخاطرخونم نتونستم کسیو حتی دعوت کنم خانواده همسرمم چون خیلی کلاس میزارن نخاستم سرو وضعم ببینن بابام کارگره نداشت خدایش هرچندازلحاظ ملک و املاک خداروشکرداریم ولی پول نداشت دوسنداشتم بهش فشاربیارم اما الان باوجوداینکه سختمه میخام برم سرکار حداقل 9ساعت کار که بتونم خونمو درست کنم😥😑دعام کنید کی این شرایطو داره همه نوعروسا وسایل لوکس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم جوش نزن خورد خورد میخری خود من شرایطم همینطور بود کم و بیش مامانم خریده بدد ولی همه قدیمی کارتنا داغون ولی الان کسی از جهازم یادش نمیاد خودمم خوشحالم ک خانواده رو اذیت نکردم ولی کاش یکم شوهرمو اذیت میکردم 

هیچ اشکالی نداره،هرچیو تونستین الآن بخرین،باقیشم توی زندگی آروم آروم با هم درست میکنین،از همین اول زندگیت با حرف دیگران پیش نرو،چون بقیه همیشه دهنشون بازه که مزخرف بگن.بچسب به زندگی و رابطه خودت و همسرت،خوب کاری کردی به خانوادت فشار نیاوردی،همیشه به این فکر کن که کار درست چیه،نه اینکه دیگران چی میگن