2777
2789

پسر یکی از اقوام

که حدود ۳سال پیش ازم خواستگاری کرد

من ازش خوشم نمیامد همون موقع گفتم نه

بعد الان این چند سال مدام واسطه میفرسته

دوست ...آشنا .....هی ما تحمل کردیم گفتیم اشکال نداره ....اما بد تر میفرستادواسطه  ....پیام یا زنگ اصلا به من نمیده خیلی وارده که تحدید و اینا نکنه که بریم شکایت کنیم .....

میشه برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستی ،داره بارون میاد لحظه برآورده شدن دعاها منم پیشاپیش برای کسایی که صلوات می فرستند دعا کردم  

چرا میگی نه؟

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میگی نه؟

من اصلا ازش خوشم نمیاد  

به دلم نمیشینه از نظر ظاهری اصلا خوب نیست 

میشه برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستی ،داره بارون میاد لحظه برآورده شدن دعاها منم پیشاپیش برای کسایی که صلوات می فرستند دعا کردم  
من اصلا ازش خوشم نمیاد   به دلم نمیشینه از نظر ظاهری اصلا خوب نیست

فقط ظاهری؟

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

تا اینکه پارسال ما شکایتش کردیم که آقا این مدام آدم میفرستم در خانه ما .....

اومد پاسگاه  چند ساعت  حرف زد هی براش توضیح میدادم که من به تو علاقه ندارم

اصلا نمی خواد بپذیره اصلا

اینطور آدمی هست که هر چی اراده کنه باید بدست بیاره

شکایتی که کردیم راهی از پیش نبرد

فقط ظاهری؟

رفتاری هم خوب نیست 

خیلی رو مخه 

همیشه حرف حرف اون باید باشه 

هر چی که اراده کنه  باید بدست بیاره 

ادامه داره؟

این سه ساله خیلی اذیت شدم 

به عالم و آدم جواب پس دادم 

وایی چقدر رو مخ

یعنی فقط خدا میدونه چقدر من عذاب کشیدم 

به عالم و آدم جواب پس دادم 

خیلی یک دنده اس هرچی که اراده کنه به زور هم شده باید بدست بیاره 

من واقعا نمی دونم باید چی کار کنم 

رفتاری هم خوب نیست  خیلی رو مخه  همیشه حرف حرف اون باید باشه  هر چی که اراده کنه&n ...

خب رو در رو باهاش حرف بزن بگو