2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ مدلی نمیخوره؟ انواع املت؟ پنکیک؟ رولی؟ نخوره هم خیلی مشکلی پیش نمیاد کلی جایگزین داره. اذیتش نک ...

نمیخوره.  خیلی مفیده. یکسال هر روز روزی یکی بخورن. ۱۲ درصد افزایش هوش داره.  

خدایا شکرت. 
برای داداشم ، تند تند در کره هم می‌زدیم وقتی پخت می‌ذاشتیم نون مینی پیتزا و خیلی کم پنیر پیتزا میریخ ...

به اینم فکر کردم. امیدوارم جواب بده. ولی ب یه روش راحت تر نیاز دارم. 

خدایا شکرت. 
احتملا نخوره 

اگر کیک دوست داره اینم‌میخوره 

بچه منم‌بد غذاس 

این‌مدل هایی که من بهش میدم سوسیس دستساز و تخم مرغ 

تخم مرغ هم میزنم با نمک میریزم تو ماهیتابه روش نون تست یا نون لواش میذارم برمیگردونم وسطش پنیر پیتزا و تا میزنم 

پنکیک میدرستم 

تخم مرغ و سیب زمینی رنده شده با سس مایونز 

ته دیگ با تخم‌مرغ 

یک‌نون پهن کن تو قالب روش تخم مرغ بشکن با قارچ و پنیر پیتزا و گوحه و ... تزیین کن بذار تو فر 

تو نت سرچ کن انواع و اقسام میاد 

فعلا امضا ندارم
نمیخوره.  خیلی مفیده. یکسال هر روز روزی یکی بخورن. ۱۲ درصد افزایش هوش داره.  

قدش هم بلند تر میشه 

چالش هر روز من با دخترم همینه دیگه روش های بالا جواب میده تقریبا البته یک ساعت میکشه بخوره

فعلا امضا ندارم
اگر کیک دوست داره اینم‌میخوره  بچه منم‌بد غذاس  این‌مدل هایی که من بهش میدم سوسیس دستساز ...

باید امتحان کنم ولی احتمال نخوردنش ۷۰ درصده.  امروز پیتزای معمولی داشتیم ب زور یکم خورد. تازه دو روزه بهش زینک میدم. امروز برای اولین بار گفت مامان من موز میخوام.  من رو ابرا بودم از خوشحالی 

خدایا شکرت. 
من داداش کوچیکم خیلی منو دوست داره تخم مرغم دوست نداشت ولی میدید من میخورم خوشش میومد و با من میخو ...

داداشش میخوره. ولی این نمیخوره. جلو پسرم ب داداشش میدم بلکه بخوره

خدایا شکرت. 
طرز تهیشو بلدی. من یبار با موز درست کردم خیلی بدمزه بود  

تخم‌مرغ دو عدد 

شکر سه ق غ گاهی من عسل میریزم 

شیر دو تا ۳ ق ع اگر دیدی کم شیرینه بیشتر بری،

روغن دو قاشق غ

ارد کم کم‌بریز تا غلظت ماست بشه 

من رفتم ظرف مخصوص پنکیک گرفتم شکل حیوانات تو اون درست میکنم 

روشم سس کارامل یا عسل یا سس شکلات میذارم بریزه 

گاهی بهش توت فرنگی خامه شکلات موز و شکلات چیپسی میدم هر طور دوست داره تزیین کنه 

دیگه خلاقیت شما و اینکه بچه فکر کنه حق انتخاب با اونه کمک میکنه

فعلا امضا ندارم

چقدر بچه های الان با کلاس شدن

شماها یادتونه چیزی نمیخوردیم میزدنمون میگفتن بخورین

یا دست و پاهامونو میگرفتن و به زور تو حلقمون میکردن

کم کم اپشنشون رفت بالا هواپیمایی بهمون غذا میدادن😐😭😂

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤