2777
2789

سلام دوستان من حدود دو سه سالی هست ارتودنسی کردم الان فک بالام چهار تا دندون جلوم یکم فاصله افتاده🥲🥲🥲 کسی تجربه اینجوری داشته؟ دکتر چی پیشنهاد داده ممکنه نیاز به ارتودنسی دوباره باشه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باس بری دکتر مراقبت بعد ارتو یه مدت انجام بدی اسمش یادم نی فک کنم پشت دندون میزارن نمیدونم

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

منم ارتو کردم چند سال پیش بالارو و برگشته دکتر گفت مجدد باید بکنی اما من دیگه بهش اعتماد ندارم

فاصله ای که افتاده خیلی زیاده؟ خیلی سخت میشه اینجوری که اینهمه زمان بذار سختی بکش هیچی...

اره عزیزم ولی یه قالب شفاف هست شب تا صبح باید داخل دهان قرار بدی حدود ۲ ۳ سال تا دندون حرکت نکنه&nbs ...

اونم بعد درآوردن ارتودنسی یه مدت گذاشتم بعد دیگه گفت کافیه و پشتش برام سیم گذاشت.ولی فکر کنم باید بیشتر استفاده میکردم ازش