2777
2789
عنوان

بازارچه نی نی سایتی

175 بازدید | 23 پست

سلام دوستان خوبم 

اینجا قراره یه بازارچه نی نی سایتی بشه لطفا هر کس هر چیزی رو که گذاشته برای فروش عکسش رو بزاره تا بقیه ببینن و راحت تر بفروشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ؟

متفرقه و عمومی گذاشتین

تا جایی که من دیده بودم خود سایت حمایت از بانوان شاغل رو داشت ولی گفته بود توی خود گروه خودش بذارین

البته شاید مهم هم نباشه ها ولی قانون اونا اون بود

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا
متفرقه و عمومی گذاشتین تا جایی که من دیده بودم خود سایت حمایت از بانوان شاغل رو داشت ولی گفته بود ت ...

سمیر برادر از تبلت و گوشی سر در میاری

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.
. . سلام سوالتون رو بپرسین  بلد نباشم میگم نمیدونم

من یه تعداد تبلت میخوام بگیرم انقدی که کار بچه مدرسه ای راه بندازه مارک ج تب چطوره میخوام قیمتش مناسب باشه که بیشتر بتونم بخرم ولی خوبم باشه 

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.
. . سلام سوالتون رو بپرسین  بلد نباشم میگم نمیدونم

ممکنه مثل پدر بنده بگید بلد نباشم میگم نمیدونم و بلد نباشید بگید میدونم و بزنید بترکونید وسیله الکتریکی رو😭😂

هیترمو سوزوندن سر دونسته هاشون😐😭

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

من یه تعداد تبلت میخوام بگیرم انقدی که کار بچه مدرسه ای راه بندازه مارک ج تب چطوره میخوام قیمتش مناس ...

.

.

اهان ، الان قیمت دستم نیست

ولی سامسونگ tab a7 خوبه

ولی اگه میخواین قیمت مناسب و به تعداد زیر از برند دیگه بگیرین اونو نمی دونم کدوم برند خوبه

ولی هر چی میگیرین یه چیز باشه فردا روز خراب شد بشه تعمیرش کرد

ممکنه مثل پدر بنده بگید بلد نباشم میگم نمیدونم و بلد نباشید بگید میدونم و بزنید بترکونید وسیله الکتر ...

.

.

سلام

بالاخره باید از یه جایی شروع کرد به یادگرفتن دیگه

منم ویندوز کامپیوتر رو زیاد پروندم