2777
2789

ممکنه بعدش از زود عقب کشیدن شون پشیمون بشن؟

به تعداد فراوانی بهم قبلا کیس معرفی شد اما ۹۹ درصدشون عقب کشیدن و اصلا نیومدن 

با خیلی هاشون حتی بیشتر از ده دقیقه صحبت نکردم . یعنی انقدر زود به نتیجه نخواستن رسیدن ؟ انقدری هم زشت و بد قیافه نیستم یا برخورد تند و بدی ندارم 

نمیدونم چرا

ولی منم همینجوری ام

حتی با کسی برا دوستی هم میخوام آشنا شم تا یه مدت همه چی خوبه ولی یهویی غیب میشن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرت بعدش پشیمون میشن ؟ یا واقعا ایمان دارن که نمیخوان 

نمیدونم واقعا

برا خودمم سواله

ولی پسرا خیلی بی احساس و بی وجدان شدن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
فکر میکنی بعدش پشیمون میشن ؟

نه

چون هیچ کدوم برنگشتن

منم به هر کی گفتم نه پشیمون نیستم 

اسی به جواب نه دادن اینطوری نگاه نکن که تو رو در حد خودشون ندونستن اینطوری ببین که با هم متفاوت بودید 

البته نمیگم تکبر اصلا نیست ولی همه شونم از باب تکبر نیست

تازه باشه هم همون بهتر که گورشو گم کرد چون خودشونم مالی نبودن

خلاصه غصه اشو نخور

نه چون هیچ کدوم برنگشتن منم به هر کی گفتم نه پشیمون نیستم  اسی به جواب نه دادن اینطوری نگاه ...

اخه ۳۳ سالمه 

بعد میگم نکنه بد قیافه م 

نکنه دافعه دارم 

نکنه تا اخر تنها بمونم 

اخه ۳۳ سالمه  بعد میگم نکنه بد قیافه م  نکنه دافعه دارم  نکنه تا اخر تنها بمونم&nb ...

چله بگیر 

به نظر من فقط شانست باید خوب باشه پیشونی نوشتت

وگرنه یک قیافه های داغونی ازدووج کردن 

من خودم قیافه ام بد نیس ولی شانس صفر درصد